De tijdloze stijl van van Bommel schoenen

Van Bommel schoenen zijn tijdloos

Het schoenenmerk van Bommel brengt stijlvolle en formele herenschoenen. Van Bommel maakt schoenen met kwaliteit, die getuigen van jarenlang vakmanschap en ervaring die generatie op generatie doorgegeven wordt. De van Bommel schoenen zijn echte klassiekers geworden, en kennen een tijdloze uitstraling. De schoenen worden gemaakt volgens de maakwijzen van mocassin, goodyear, blake, sachetto, en ago. Bij van Bommel vind je ook enkelboots, extra brede bottines, en originele sneakers.

Het vakmanschap bij van Bommel schoenen

Het Nederlandse schoenenmerk van Bommel is een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Reynier van Bommel startte het bedrijf reeds in 1694, die generatie op generatie werd opgevolgd en uitgebreid. Het bedrijf groeide steeds verder en werd sinds 1952 Hofleverancier.

Momenteel wordt het bedrijf geleid door de broers Reynier, Pepijn en Floris. Zo is het bedrijf reeds aan haar 9de generatie toe. De kennis en ervaring werd generatie op generatie overgedragen. Het schoenenmerk hecht ook veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het succes van het bedrijf blijft steeds verder groeien. Intussen mag Van Bommel gerust het bekendste schoenenmerk van Nederland genoemd worden. De officiële van Bommel winkels zijn gelegen in Amsterdam en Lelystad in Nederland, in Düsseldorf en Keulen in Duitsland, en in Antwerpen en Brugge in België.

Van Bommel schoenen getuigen van kwaliteit

De schoenen van van Bommel zijn echte eyecatchers. Ze worden met grote zorg ontworpen, en aan het productieproces worden strenge eisen gesteld. Er wordt steeds gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, en voeringen in kalfsleder, en buitenzolen met pekdraad en gelooid zoolleer.

Het bedrijf kende een evolutie van volledig handwerk tot meer machinaal werk. Toch wordt ook vandaag nog een deel van het productieproces met de hand gedaan, en worden schoenen handmatig gecontroleerd alvorens ze verkocht worden. De productie blijft in Nederland gelegen, en tijdens het productieproces ondergaan de van Bommel schoenen verschillende gespecialiseerde handelingen. Elke collectie getuigt van vakmanschap en gedrevenheid.

Altijd stijlvol met van Bommel schoenen

Van Bommel levert reeds generaties lang stijlvolle herenschoenen. Met de nette schoenen van van Bommel maak je altijd een goede indruk. De van Bommel schoenen zijn steeds tijdloze modellen die lang kunnen meegaan. De collectie van van Bommel bestaat uit de stijlen dressed, casual, en classic. Zowel de klassieke modellen als de meer trendy modellen zijn heel populair. De collectie van van Bommel maakt voornamelijk gebruik van eerder neutrale kleuren zoals zwart, bruin, beige, cognac, en grijs, maar soms ook blauw, en groen. Bij Ralet ontdek je steeds de nieuwste collectie van van Bommel in Brugge. Maar uiteraard vind je deze ook in de andere winkellocaties, alsook in de webshop. Kies daarnaast voor een mooie Floris van Bommel riem saleen maak je look helemaal compleet. Op zoek naar van Bommel in Brugge? Daarvoor moet je bij Ralet zijn!

Bekijk ook de leuke collecties Barts mutsen, FitFlop slippers, Mephisto schoenen, Michael Kors Schoenen, Michael Kors tassen, Tamaris pumps, Geox kinderschoenen, en andere hippe schoenen in de webshop van Ralet