Waar wij in geloven

Authenticiteit, inspiratie en enthousiasme is wat ons drijft. Deze kernwaarden zijn de peilers waarop we ondernemen. Ze geven voeding aan alles wat we doen en waar we voor staan en vormen de basis van onze merkessentie. Schoenen en accessoires zijn onze corebusiness.

De winkels van Ralet

In 7 winkels verspreid door Vlaanderen met ieder een eigen identiteit en een webshop. Samen vallen ze onder de paraplu van het merk Ralet. Het merk Ralet staat voor een eigen visie op het product in relatie tot onze klant. Hier begint ons verhaal. Ralet wil graag inspireren en durft daarom de sprong te wagen jou iets nieuws te laten beleven en gaat op zoek naar producten die een eigen persoonlijkheid uitstralen. Met focus op de pasvorm, kwalitatieve materialen en het sprekende design.

Ralet in een notendop

We gaan elk seizoen weer vol enthousiasme op reis om collecties te ontdekken die aansluiten bij het beeld wat we hebben richting onze klant. Onze kernwaarden en merkpersoonlijkheid helpen ons daarbij. We vinden onze producten bij ontwerpers en producenten in binnen-en buitenland waar we een stem hebben in de producties of keuzes maken uit het aanbod. We bezoeken de internationale beurzen en hebben een zwak voor Belgisch talent wat we graag in de kijker zetten.

blonde vrouw danst
bruine cowboy booties
roze sneakers
Vorige
Volgende
Bruno Ralet met herenschoen

step into life

Wie bij Ralet langskomt, in de winkel of de webshop, die stapt binnen in een rijke familiegeschiedenis. Nu is Bruno Ralet de spelverdeler,  maar hij leerde het vak van zijn grootouders en later zijn ouders.

Schoenen zijn zijn favoriete speelterrein, daar voelt hij zich in zijn sas. En het hele team van Ralet wil dat elke klant zich goed voelt.

Daarom bouwden we een erg ruim assortiment uit. Onze ambitie is dat we voor elke klant een schoen hebben die bij hem of haar past. Voor elk type klant, voor elk budget.

De lat ligt hoog. Schoenen die niet stijlvol en kwalitatief zijn, komen bij ons niet binnen. En verlaten dus ook onze winkels niet.

Want klantenadvies, dat betekent bij Ralet dat mensen geholpen worden. Door te luisteren, door hen technisch advies te geven over wat een goede schoen is, door hen even uit de comfort zone te halen en hen inspiratie te geven. Om ze vervolgens in alle rust de juiste keuze te laten maken.

En hebben ze bij Ralet niet de schoen gevonden die bij hen past, dan hebben ze ons getriggerd en zorgen we ervoor dat we ze de volgende keer wel de schoen van hun voorkeur kunnen aanbieden.

Voor Ralet is schoenen is niet alleen ons levenswerk, het is ook mensenwerk. Mensen luisteren naar mensen en helpen elkaar op een authentieke manier. Daar mag je ons en het hele team op afrekenen.

Enthousiast? Ontdek onze jobs!

Werken bij Ralet
Back to top