29 

Pertini schoenen

Filter

Pertini

Pertini, als schoenen meer zijn dan schoenen alleen

Pertini brengt vernieuwende ontwerpen en designs met mooi afgewerkte details die het merk een heel eigen stijl geven. De buitengewone schoenen kennen op het einde van het productieproces een manuele afwerking. Zo garandeert Pertini een uitstekende kwaliteit, en unieke stukken voor echte schoenenliefhebbers. Met de schoenen van Pertini straal je klasse uit, en gaat je modieuze uitstraling niet onopgemerkt voorbij.

Pertini, voor voeten met karakter

Het Spaanse merk brengt zowel damesschoenen als herenschoenen, en kent zijn ontstaan reeds in de jaren ’80. De collecties zijn gebaseerd op klassieke ontwerpen, maar krijgen een heel eigentijdse uitstraling aangemeten met een moderne toets. De schoenen worden afgewerkt met satijnen veters, fijne perforaties, bijzondere borduursels, en kleurrijke combinaties. Met een unieke eigen stijl is het merk heel geliefd bij veel fashionista’s. Maar ook haar uitstekende kwaliteit, goede pasvorm, en lichte draagcomfort zorgen mee voor het succes.

Pertini, als je durft

Met haar uitgesproken eigen stijl spreekt ze heel wat fashionista’s aan. De collecties ogen wat retro en neo-dandy. De zomercollectie 2015 van Pertini wordt gekenmerkt door wit, zwart, en zachte kleuren als nude, beige, en goud. Het aanbod van Pertini is ruim waardoor je er vast vindt wat je zoekt. Zo zijn er modieuze mocassins, leuke enkellaarsjes, stoere laarzen, elegante pumps, trendy instappers, hoge plateaus, en mooie loafers. Pas ze gerust allemaal.