123 

Di Lauro schoenen

Filter

Di Lauro

Di Lauro met Italiaans temperament

Wie kiest voor Di Lauro, kiest voor duurzaamheid gecombineerd met een uniek design. Het Italiaanse merk Di Lauro wordt gekenmerkt door een uitstraling die luxueus, vrouwelijk, verfijnd, stijlvol, eigentijds en chique is. De collectie is trendy en straalt het pittige Italiaanse temperament uit. Di Lauro is er voor dames die weten wat ze willen, en helemaal op de hoogte zijn van de laatste nieuwe modetrends.

Di Lauro brengt Italiaanse kwaliteit

De trendy schoenen van Di Lauro zijn niet alleen mooi, ze zitten ook gewoon goed. De schoenen van Di Lauro brengen een evenwicht tussen comfort en een eigentijds design. Ze worden met veel zorg en met hoge kwaliteit vervaardigd, en afgewerkt met mooie materialen. Bovendien biedt Di Lauro een prima prijskwaliteitsverhouding aan. Di Lauro, dat is Italiaanse perfectie.

Di Lauro geeft Italiaanse bekoring

Met een brede collectie vindt elke vrouw vast wat wils in het aanbod damesschoenen van Di Lauro. In de collectie zijn te vinden: super verleidelijke damesschoenen, laarzen, instappers, plateau’s, slippers, ballerina’s, sneakers, stoere zwarte enkellaarsjes, uitdagende pumps, kleurrijke sandalen met vrolijke vormen en verfijnde details, schoenen met extravagante prints, open schoenen met unieke motieven, en meer. Het wordt moeilijk kiezen met het grote aanbod en diversiteit aan modellen bij Di Lauro.