107 

Dl Sport schoenen

Filter

DL Sport levert wereldwijd kwaliteit

DL Sport kent zijn ontstaan in het Italiaanse Monte San Pietrangeli waar ze ontworpen en ontwikkeld worden. Sinds begin de jaren ’80 ligt de focus op het ontwerpen van trendy en sportieve DL Sport damesschoenen. De collectie biedt verschillende hakhoogtes wat het comfort ten goede komt. De schoenen hebben een jonge uitstraling en zijn uiterst comfortabel aan de hand van het gebruik van zachte materialen. Met een specifieke ontwikkeling beschikken de schoenen over een grote flexibiliteit. Door gebruik van duurzame materialen als leder, uitneembare voetbedden en doorgenaaide zolen, wordt gestreefd naar het leveren van uitstekende kwaliteit.

DL Sport is sportief en stijlvol

Het is vaak niet eenvoudig om een elegante sportschoen voor dames te combineren met steunzolen. DL Sport maakt dit wel mogelijk zonder aan design in te boeten. Het merk brengt een ruime en stijlvolle collectie DL Sport damesschoenen die tevens trendy, chique en comfortabel is. Het schoenenmerk is gespecialiseerd in casual schoenen en voornamelijk in sneakers. Maar het biedt ook een mooi aanbod vlotte veterschoenen en trendy booties. Zo weet het modemerk een leuk paar te brengen voor elke modebewuste dame. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek er de ruime keuzemogelijkheden.

DL Sport voor elke dag

De collecties DL Sport damesschoenen worden doorgaans getypeerd door een modieuze en eigentijds kleurgebruik. Neutrale kleuren zoals wit, beige, grijs, zwart, taupe en bruin worden mooi aangevuld met afwerkingen in goud kleuren en andere metalic kleuren voor een chique uitstraling. Maar ook trendy kleuren zoals zachte tinten in roze, groen of blauw zorgen voor een jonge vrouwelijke look, afgewisseld met hippe patronen en prints ga jij vrolijk en elegant de dag door. Dit alles maakt DL Sport schoenen heel gemakkelijk combineerbaar met een outfit voor elke dag.