17 

Pons Quintana schoenen

Filter

Pons Quintana brengt Spaanse vrolijkheid

Ben je op zoek naar kwalitatieve merkschoenen die een prachtige aanvulling zijn op je zomerse outfit, neem dan snel een kijkje naar het mooie assortiment van Pons Quintana. Het modemerk staat gekend om het gebruik van vlechtwerk gecombineerd met een hoge kwaliteit. Met Pons Quintana breng je de Spaanse zon aan je voeten.

Waar comfort en kleurrijke blijdschap elkaar ontmoeten

Kies je voor Pons Quintana dan kan je rekenen op de perfecte combinatie van flamboyante vrouwelijkheid met kwalitatieve ergonomie. De schoenen zijn heel herkenbaar aan het mooie typerende vlechtwerk. Maar dit brengt nog een extra voordeel met zich mee, zo sluiten Pons Quintana schoenen ook steeds heel mooi aan de voeten aan. Dat maakt Pons Quintana schoenen een echte droom om te dragen.

Welke Pons Quintana sandalen zal jij kiezen?

Pons Quintana is een familiebedrijf dat haar ontstaan reeds kent van 1953 op Menorca in Spanje. Ondanks het volgen van haar eigen stijl weet het modieuze merk met haar ontwerpen ook steeds in te spelen op de nieuwste modetrends. Dat maakt Pons Quintana schoenen en sandalen niet alleen heel gegeerd onder fashionista’s, maar ook echte klassiekers die het jaar na jaar goed blijven doen. Droom jij ook van je eigen mooie paar? Breng dan snel een bezoekje aan Ralet en je vindt er vast het paar van je dromen. Wij bieden een ruim assortiment met onder meer Pons Quintana sandalen, veterschoenen, espadrilles en pumps.