Blog

Winter must have: high on platforms

Time to get high on platforms. En dat mag je letterlijk nemen want we bedoelen hiermee natuurlijk de plateauschoenen en de dikke zolen die weer helemaal terug zijn deze winter. Deze trend vind je zowel bij veterschoenen en booties, maar evengoed onder leuke sneakers. Combineer ze met een toffe broek met olifantenpijpen of een overknee jurk voor dat hippe effect.

Isabelle ontwerpt voor het goede doel: update

Het 'Fonds voor onderzoek naar Kanker tijdens de zwangerschap' ligt Ralet heel nauw aan het hart, vooral nadat Isabelle persoonlijk zelf haar gezondheid en ook de geboorte van haar gezonde en levenslustige dochter te danken heeft aan het multidisciplinair onderzoeksteam in Leuven onder leiding van Prof. Dr. Frédéric Amant. Het is dan ook met veel plezier dat we door de verkoop van onze Funding Accessories een cheque van € 2500 konden overhandigen aan het fonds.

Ralet Magazine: 11e editie

Het gaat goed met Ralet en met onze gemotiveerde teams, zo zal je merken in deze 11e editie van ons magazine. Dat is uiteraard dankzij jullie, onze klanten. Gun jezelf een comfortabel moment en ga even rustig zitten om kennis te maken met de nieuwste trends voor dames, heren en kids. Zo stap je stijlvol en comfortabel de herfst en winter in met de passende schoenen & accessoires en de leukste warmhouders. Want in de huidige tijden kunnen we best meer dan ooit stevig in onze schoenen staan ;-).