Blog

Het ideale cadeau voor moederdag?

Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders in het zonnetje te plaatsen. Heb jij ook de beste mama uit de hele wereld? En weet je ook niet wat te geven voor moederdag?

BIG BAG NEWS!!!

Ons aanbod aan handtassen breidt uit. We stellen je graag 3 nieuwe topmerken voor met elk hun inspirerende brand story. Stuk voor stuk mooie familieverhalen. Ladies, get ready to look even more fashionableeeee!

FRESH - Sport deluxe

Heel wat merken brengen hun eigen visie op een gezonde levensstijl en implementeren een sportieve lijn in hun collectie. Dit doen ze onder de noemer Athleisure, ofwel makkelijk elegant.

TREND HEREN - Active athletics

Sneakers zijn en blijven hip, maar spelen deze zomer voluit de kaart van het comfort. De dikkere cushion zolen brengen je helemaal terug naar de 90’s. Ze passen werkelijk bij elke outfit.

Feminine first

Alles wordt vrouwelijker! De frêle, maar toch sexy look is terug. Blote buiken en diepe V-halzen kunnen weer helemaal.

City classics

Een klassieke herenschoen die overal bij past mag niet ontbreken in jouw schoenenkast. Brogues, booties en loafers volgen de kleurentrends met classy colours zoals cognac, bruin en grijs.

Rarara... Ralet!

Aan de hand van 3 vragen laten we je kennismaken met onze shopmanager uit St-Kruis: Dorine.

Ralet Academy

Elk jaar kijken we als team uit naar de Ralet Academy, een ‘academische dag’ waar we interessante opleidingen volgen en de dag afsluiten met een spetterend ‘fin de saison’ diner. Voor onze 70e verjaardag mocht het wat specialer zijn. We organiseerden een heuse verkleedpartij en waanden ons helemaal in sprookjessferen.

Family shoe store @ Sint-Kruis

Alle merken onder 1 dak! Vermijd je liever drukke winkelstraten wegens tijdgebrek, parking, slecht weer, ... maar wil je toch kunnen kiezen uit een heel ruim aanbod aan topmerken? Dan is Ralet in Sint-Kruis jouw ultieme schoenenbestemming! In onze winkel in Brugge ontdek je onder 1 dak meer dan 50 merken voor schoenen, handtassen en accessoires, zowel voor dames, heren als kids! Een trendy family shoe store dus :-).

High on platforms

Heb je het toch liever wat stoerder? Dan zijn high platforms helemaal jouw ding. Dikke zolen in tal van varianten, zowel klassiek als sportief.