Blog

CHIC, CASUAL OF TOCH LIEVER CASUAL CHIC?

Deze zomer typeert de casual chic stijl zich door rustige kleuren & gevarieerde materialen. Heel opmerkelijk is telkens de witte zool. Spring je er liever toch wat meer uit? Ga dan voor veterschoenen in een coole kleur, met een toffe print of geperforeerde afwerking.

COLOUR UP YOUR LIFE

White is the winner wat betreft de kleuren voor deze zomer. Maar ook felle Pantone kleuren zijn helemaal in. Als tegenhanger van de felle Pantone kleuren zien we deze lente en zomer ook heel veel pastelkleuren. Benieuwd hoe je deze kleuren best kan combineren?

RALET 70 YEARS OF SHOE MAGIC

Voor de 70e verjaardag zijn we gaan grasduinen in fotoarchieven. We laten jong en vooral oud(er) graag even meegenieten en nostalgisch terugblikken. Ondertussen werden zowel Bruno als Isabelle aan een spervuur van vragen onderworpen. Een blik op hun visie over vroeger, nu en de toekomst.

Isabelle aan het woord: trends are done!

De basisgedachte achter deze ‘no trends at all’ visie is om te dragen wat je zelf mooi vindt en waar jij je prettig in voelt. Keep it simple en mix & match. Volledig zoals jij het aanvoelt en het wilt. Draag een toffe trenchcoat met ceintuur in de meest verschillende lengtes en kleuren. Heb je het liever toch wat eenvoudiger? Probeer dan eens een overhemd dat ‘getuned’ is met speciale pofmouwen, flared mouwen (zoals de broeken) of extra lange mouwen. Een bijzonder stofje of model is ook helemaal OK. Alles kan en alles mag!

MAGIC DAYS @ RALET

Laat je tijdens de Magic Days betoveren door de nieuwe zomertrends, word verwend door onze elfjes en bezwijk voor de magie van Steven Delaere. Of durf jij in onze 'Magic Box' te gaan?

Het nieuwe Ralet magazine is er!!!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand … Bij Ralet nemen we je deze keer graag mee naar Ti-Ta-Toverland. In welk sprookjesfiguur zou jij jezelf graag wel eens omtoveren? Lijkt dit je een al te gekke vraag? Voor ons helemaal niet, want wij hebben een prima uitweg gevonden uit de alledaagse sleur: let’s make 2017 one big fairytale year!