Blog

The Big Bag Theory

Bij Ralet maken we er graag werk van om een prachtig en vooral gevarieerd aanbod aan tassen samen te stellen. Ook in kleuren en materialan voorzien we graag voor elk wat wils. We hechten niet alleen ongelofelijk veel belang aan kwaliteit, maar ook de praktische verdelingen in de handtassen en de fashion look worden serieus onder de loep genomen wanneer we onze collecties aankopen. Je vindt dus gegarandeerd de perfecte handtas voor elke gelegenheid. Van hele mooie klassieke cognackleurige modellen, handige shoppers tot originele clutches en avondtassen. Ons merkenaanbod is modieus en uitgebreid met tal van Amerikaanse en Italiaanse klinkende namen zoals Michael Kors, Trussardi, Love Moschino, Kate Spade, Armani, DKNY, La Carrie en Liu Jo.

Hoe overleef jij het EK?

Kijk je er naar uit of zie je ertegen op? Vanaf 10 juni en 1 maand lang is Koning Voetbal in het land. En slaat de Rode Duivels-gekte weer helemaal toe. Niks voor jou? Ontdek hier hoe je de voetbalgekte probleemloos overleeft.

Trendkleuren & vernieuwende combinaties

- Oker, goud en zonnig geel combineren we met vergrijsd lila, wengé bruin en chinees lak rood - New neutrals: vernieuwende kleurencombinaties zoals oudroze + oker + vuilbruin + wit + blauw

Easy classics & casual chic

Een klassieke herenschoen is en blijft top. De hoofdkleuren zijn camel, blauw en grijs. Toch zien we ook een trend waarbij vernieuwende accenten zoals een gekleurde zool of gekleurde veters deze klassiekers wat meer in de picture plaatsen. Met de materiaalkeuze wordt speels omgegaan, denken we maar aan printed crocco en snake prints.