Blog

Ralet Fashion Days 2015

In september vonden bij Ralet de Fashion Days plaats. Op 11, 12 en 13 september werden onze klanten in Knokke extra verwend en op 25, 26 en 27 september deden we dit nog eens over voor de klanten van Ralet Brugge. Onze nieuwe najaarscollectie bewonderen is dan ook nog zoveel leuker met een hapje, drankje en in het gezelschap van enkele knappe schoenpoetsers! Psst, lees hier ons exclusieve interview met de Shoeshiners!

Kids Fashion Fall

De nieuwste trends op vlak van kinderschoenen lees je hier. Stoere sneakers en hippe booties in leuke materialen en prints!

Op aankoop met Isabelle

Het is u al opgevallen: bij Ralet vindt u elk seizoen de nieuwste trends en stijlen. Daar gaat heel wat voorbereiding aan vooraf. We volgende Isabelle die verantwoordelijk is voor de aankoop van de dames, kids en accessoires.

Herentrends winter 2015

Mannen kunnen deze winter kiezen tussen casual chic, country style of toch lekker sportief met een paar sneakers.

Het Ralet verhaal

" Mijn broer en ik groeiden op tussen de schoenen, zoals andere kinderen opgroeien op het platteland: we stonden er niet bij stil. Schoenen hoorden bij ons leven. Als kleine peuter gingen we op bezoek bij oma in haar schoenenzaak op de Lippenslaan. We ontdekten er de geur van nieuw leer, keken onze ogen uit naar die honderden netjes gestapelde dozen en al spelend leerden we de namen van schoenen."