Modemerken

15 December 2017

Modieuze topmerken met een verhaal

Modieuze topmerken met een verhaal

Deze winter brengen we vijf topmerken waar we volledig achterstaan. Omdat we doelbewust slechts voor die vijf brands kiezen, kunnen we niet alleen diepgaander te werk gaan bij de aankoop, maar kunnen we het merk ook breder en ruimer presenteren met verschillende kleuren, materialen en modellen.

Elk van deze vijf merken heeft een eigen verhaal en is kwalitatief hoogstaand. Je kan ze gerust de ‘it-merken van 2018’ noemen. Met een handtas van één van deze merken loop je er altijd stijlvol bij en met 4 collecties per jaar is er altijd weer iets nieuws te ontdekken, zowel online als in onze winkels. 

Furla handtassen

Het merk Furla bestaat al 90 jaar en brengt een stevige basis van tijdsgebonden vakmanschap, artisanale expertise, schoonheid en innovatieve designs. De Furla handtas staat voor kwaliteit, kleurrijke creativiteit, vrolijkheid en die onmiskenbare contemporary Italian lifestyle.

Coach handtassen

Coach, opgericht in New York in 1941, is een bekend designhuis voor moderne luxe accessoires en lifestyle collecties. Typisch voor Coach zijn de uitzonderlijke ledersoorten en materialen in combinatie met hun innovatieve designs.

Liu Jo handtassen

Het bekende lifestyle merk Liu Jo is makkelijk toegankelijk voor elke vrouw die haar natuurlijke schoonheid wil benadrukken. Met het uitgebreide gamma schoenen, accessoires en handtassen van Liu Jo creëer je gemakkelijk die hedendaagse, verleidelijke en vrouwelijke look voor elke dag.

Michael Kors handtassen 

Het gekende Amerikaanse designermerk biedt heel modieuze, hoogkwalitatieve handtassen. De handtassen van Michael Kors passen perfect bij hun schoenencollectie, waarin elke vrouw meteen haar goesting vindt. Michael by Michael Kors is dan ook het perfecte merk voor de zelfzekere, ambitieuze, sexy vrouw die weet wat ze wil.

Love Moschino handtassen 

In de jaren 70 startte Franco Moschino zijn eerste kledinglijn met het typische fun-gehalte. Ondertussen is het merk gigantisch gegroeid met accessoires, handtassen, cosmetica en een parfumlijn voor dames en heren. Love Moschino staat voor humor en fashion met een twist, onconventionele ontwerpen met inspiratie uit stripfiguren. Elke binnenvoering is mooi aangepast aan de kleur van de tas. Popiconen Miley Cyrus, Katy Perry, Rihanna en Madonna zijn grote fan. 

Ook op zoek naar jouw nieuwe favoriet? De Michael Kors tassen, handtassen van Liu Jo en Furla handtassen weten menig fashionista te bekoren. De handtassen van Michael Kors zijn dan ook heel geliefd bij modebewuste dames. 

Back to top