Inspiratie
Modemerken

16 May 2024

Straal deze zomer met de KAAI x Annaëlle R. strandtas!

Straal deze zomer met de KAAI x Annaëlle R. strandtas!

Deze zomer draait alles om kleur en creativiteit, en daar is de nieuwe KAAI x Annaëlle strandtas het perfecte voorbeeld van! Na verschillende succesvolle samenwerkingen met studenten van de Modeacademie in Antwerpen, heeft KAAI nu de handen ineengeslagen met de getalenteerde Annaëlle Reudink. Deze limited edition strandtas is een must-have voor elke zomerliefhebber.

Ontmoet de designer: Annaëlle Reudink

  • Naam: Annaëlle Reudink
  • Leeftijd: 21
  • Opleiding: Mode aan de Modeacademie in Antwerpen, jaar 3
  • Essentiële items: Sleutels, telefoon en haar schetsboekje voor tekeningen, ideeën en kribbels.

Annaëlle heeft al indruk gemaakt in de modewereld. Haar opvallende ontwerpen zijn gedragen door sterren zoals de Belgische Pommelien Thijs en de Nederlandse popster Zoë Tauran. En nu brengt ze haar unieke stijl naar KAAI met de nieuwe strandtas.

annaelle

De levendige print: kleur in stijl

De print van de KAAI x Annaëlle strandtas is geïnspireerd door Annaëlle's eigen schetsboek. Wat begon als een bloemenprint op papier met aquarelverf, werd omgezet in een digitale versie. Deze print combineert het beste van zowel analoge als digitale technieken en straalt de levendige essentie van de zomer en de zee uit. Het resultaat is een unieke en levendige tas die perfect past bij zomerse dagen.

print strandtas KAAI

Meer dan een strandtas

De KAAI x Annaëlle strandtas is ontworpen met het oog op praktische functionaliteit en stijl. Gemaakt van een zachte luxe nylon stof, vormt de tas zich naar je lichaam en beweegt hij met je mee. De tas is ruim en heeft een vak met ritssluiting om je essentiële spullen veilig op te bergen. Draag hem crossbody of over je schouder zodat je handsfree bent en zoveel ijsjes kunt vasthouden als je wilt!

Vier de zomer

Maak je stranddag nog zonniger met de limited edition strandtas van KAAI x Annaëlle. Deze ruime, vrolijke tas biedt plek voor al je strandspullen, van zonnecrème tot zonnebril en van handdoeken tot snacks. Met de praktische functionaliteit en levendige print ben je klaar voor elk zomeravontuur.

KAAI strandtas

Straal deze zomer als nooit tevoren!

Met de KAAI x Annaëlle strandtas aan je zijde ben je niet alleen klaar voor het strand, maar voor de hele zomer. Ontdek deze unieke samenwerking en voeg een kleurrijke en functionele tas toe aan je zomergarderobe. Mis deze limited edition niet en straal deze zomer als nooit tevoren!

Ontdek de KAAI x Annaëlle strandtas bij Ralet en maak je klaar om de zomer in stijl te vieren!

duo met strandtas
Back to top