Fashionistas kiezen voor handtassen van Michael Kors

Een luxueuze uitstraling met de handtassen van Michael Kors

Michael Kors handtassen staan voor luxe en klasse. Aan de basis ligt de creativiteit van de New Yorkse ontwerper Michael Kors. De handtassen van Michael Kors zijn verkrijgbaar in verschillende collecties maar worden steeds getypeerd door een vrouwelijke, trendy en chique stijl. Met de handtassen van Michael Kors kom je steeds goed voor de dag en werk je je outfit helemaal af. Ongeacht, met de handtassen van Michael Kors kom je altijd goed voor de dag. De uiterst luxueuze uitstraling van de handtassen van Michael Kors is heel geliefd bij alle dames.

De handtassen van Michael Kors zijn wereldberoemd

De handtassen van Michael Kors zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook heel duurzaam en praktisch. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen waaronder saffiano leder en nappa leder en verfijnde afwerkingen. De handtassen van Michael Kors zijn internationaal verkrijgbaar. De handtassen van Michael Kors worden dan ook graag en met trots gedragen door heel wat wereldsterren waaronder Michelle Obama, Sharon Stone, Jennifer Lawrence, Catherina Zeta Jones en Jennifer Lopez. Zo is Michael Kors uitgegroeid tot een wereldgekende naam.

De handtassen van Michael Kors als fashion item

De handtassen van Michael Kors zorgen voor een modieuze look waarbij de Amerikaanse glamour nooit veraf is. De handtassen van Michael Kors zijn echte fashion elementen die passen bij elke gelegenheid. Ze worden gedragen als een echt mode-item. De handtassen van Michael Kors worden dan ook steevast voorzien van het logo bestaande uit de letters MK. Het logo is duidelijk zichtbaar aanwezig op de tassen en is veelal goudkleurig wat de luxueuze stijl verder benadrukt. Verder worden de handtassen van Michael Kors getypeerd door kettingen, ritsen en een logo.

Een breed aanbod handtassen van Michael Kors

De minimalistische Rhea Zip tas van Michael Kors is heel populair. De Rhea Zip beschikt over een vakje vooraan dat afgesloten wordt met 2 risten. De Rhea Zip tassen van Michael Kors zijn beschikbaar in heel verschillende kleuren. De studs en signaturen zorgen voor de eigenheid. Maar er zijn nog verschillende populaire collecties handtassen van Michael Kors.

De Mercer tassen van Michael Kors zijn rechthoekige shopping bags met een korte lus waardoor deze kort op de schouder gedragen worden. Ze zijn verkrijgbaar in traditionele handtaskleuren zoals zwart en beige, maar zijn er ook met prints zoals bloemen en studs.

De Jet Set handtassen van Michael Kors richten zich tot frequente reizigers. Deze lijn biedt dan ook shoppers, cross-body bags, clutches, portemonnees, trolleys en handtassen.

De Hamilton handtassen van Michael Kors hebben een klassiekere uitstraling. Deze zijn afsluitbaar met een hangslotvorm en hebben langere lussen. Deze lijn is verkrijgbaar in basiskleuren maar ook met meer opvallend afwerkingen met prints of metallic.

De Ava handtassen zijn super vrouwelijk. Ze zijn kleiner, eleganter, en afgewerkt met lakleer, metallic of studs. De handtas wordt gesloten met een magneetsluiting en is voorzien van een langere schouderlus. Zo kan elke dame haar favoriete tas van Michael Kors kiezen. Bekijk snel het aanbod handtassen van Michael Kors bij Ralet en laat je inspireren. Of neem alvast een kijkje naar de collectie Furla handtassen, Coach tassen en handtassen van Liu Jo. Je favoriete Liu Jo handtas en de mooiste Michael Kors tassen vind je zeker en vast bij Ralet