Ontdek de Ralet winkel in Gent aan de Kouter

Met de grote vernieuwingen is de Kouterdreef voorzien van een heuse opwaardering. Het verbreden van de straat heeft ook voor meer lichtinval gezorgd. De verbreding en de hiermee gepaard gaande verruimde lichtinval vormen een mooie meerwaarde voor de nieuwe winkels. Met de prachtige nieuwe Kouterdreef is shoppen er een waar plezier. Met een zeer uitgebreid aanbod brengt iedereen graag een bezoekje aan de Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter.

Trendy damesschoenen in de Ralet winkel in Gent aan de Kouter

De Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter brengt een bijzonder modieus aanbod damesschoenen. Dames die op zoek zijn naar comfortabele ballerina’s, stoere booties, stijlvolle laarzen, soepele mocassins en makkelijke instapschoenen, knusse pantoffels, elegante pumps, leuke rubberlaarzen, zomerse sandalen, vrolijke slippers, deftige veterschoenen of hippe sneakers brengen zeker een bezoekje aan de Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter.

Ralet winkel in Gent aan de Kouter pakt uit met damesschoenen van topmerken

In de Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter vind je de meest trendy damesschoenen van topmerken zoals Adidas damesschoenen, Alma en Pena damesschoenen, Birkenstock damesschoenen, Bronx damesschoenen, Castaner damesschoenen, Coach damesschoenen, Di Lauro damesschoenen, DL Sport damesschoenen, Ella Cruz damesschoenen, Elvio Zanon damesschoenen, Filling Pieces damesschoenen, Fitflop TM damesschoenen, Gabor damesschoenen, Gadea damesschoenen, Havaianas damesschoenen, Hee damesschoenen, J Hay damesschoenen, Jeannot damesschoenen, Kanna damesschoenen, La Ross damesschoenen, Les Tropeziennes damesschoenen, Marco Tozzi damesschoenen, Maria Luz damesschoenen en zoveel meer.

Ook de mooiste handtassen vind je in de Ralet winkel in Gent aan de Kouter

Maar ook dames die op zoek zijn naar hun nieuwe favoriete handtas brengen zeker een bezoekje aan de trendy Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter. Je vindt er de nieuwste handtassen van topmerken als Bear Design dameshandtassen, DKNY dameshandtassen, Gaudi dameshandtassen, Liu Jo dameshandtassen en Michael Kors dameshandtassen. Breng dus zeker een bezoekje aan de nieuwe Ralet schoenen winkel in Gent aan de Kouter.

Vind de Ralet winkel in Gent aan de Kouter in de totaal vernieuwde Kouterdreef

De lente van 2018 bracht een totaal vernieuwde Kouterdreef in Gent. De Kouterdreef werd er door projectontwikkelaar Matexi omgetoverd tot één van de mooiste winkelstraten van onze steden. Wat ooit een onaantrekkelijk smalle straat was met talrijke blinde kantoorgevels, is een brede straat geworden die openheid biedt. Zo komen de etalages van de talrijke prestigieuze winkels in Gent aan de Kouter er mooi tot hun recht.  

De Ralet winkel in Gent aan de Kouter tussen andere merkenwinkels

De Kouterdreef in Gent loopt evenwijdig met de Veldstraat, de andere belangrijke winkelstraat in Gent waar men vooral ketens terugvindt. De winkels in Gent aan de Kouter worden getypeerd door vooral de duurdere merken. Gelegen in hartje Gent weet de Kouterdreef heel wat volk aan te trekken. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de winkelstraat meteen de betere merkenwinkels wist te overtuigen van een plaatsje in de straat.

De Ralet winkel in Gent aan de Kouter is heel bereikbaar

De nieuwe winkels in Gent aan de Kouter in de Kouterdreef zijn gelegen tussen de Kouter en de Kalandeberg. De stijl van de Kouterdreef sluit mooi aan met deze van de naburige straten als de Brabantdam, de Kortedagsteeg en de Koestraat. De Kouterdreef is voorzien op autoverkeer maar kan in de toekomst ook omgevormd worden tot winkelwandelstraat. De Kouterparking nabij de Kouterdreef bevordert de aantrekkelijkheid van de winkelstraat ook bij wie buiten Gent woont.

De Ralet winkel in Gent aan de Kouter straalt er extra stijl uit

In de totaal vernieuwde Kouterdreef werd uitzonderlijk wel de prachtige historische gevel van het oude KBC-gebouw bewaard. Verder worden de nieuwe gebouwen getypeerd door grote glaspartijen, immense ruimtes en hoge plafonds. Het ontwerp van de gebouwen aan de Kouterdreef is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende internationale gerenommeerde bureaus. Zo hebben Luc Binst, Jan Mannaerts, Rita Agneessens en Wirtz er de handen in elkaar geslagen. De gevel aan de kant van de Kouter kreeg een hedendaagse interpretatie van de historische gevel, gecombineerd met transparantie en massiviteit. Er werd toegezien op een evenwichtige dialoog tussen oud en nieuw voor een bijzondere uitstraling van de winkels in Gent aan de Kouter.

Exclusieve penthouses boven de Ralet winkel in Gent in de Kouter

Boven de winkels van de Kouterdreef zijn op de bovenverdiepingen luxe appartementen en penthouses voorzien. Deze bieden een adembenemend uitzicht over de winkels in Gent aan de Kouter, de verschillende torens en de skyline van Gent, alsook op een prachtige binnentuin. Ze worden omringd door moderne modewinkels, culinaire shops, restaurants, de universiteit en de bloemenmarkt. De historische stad Gent biedt een zeldzame combinatie van intimiteit en openheid wat zorgt voor een bevoorrecht gevoel van er te wonen. Centrum Gent wordt getypeerd als gezellige, autoluwe binnenstad met talrijke terrassen, culinaire verwennerijen en cultuur. Voor elk appartement en penthouse is een garagebox voorzien waarbij vanuit de garage een rechtstreekse lift naar de appartementen voorzien is. De appartementen en penthouses in de Kouterdreef kennen allen een afwerking op hoog niveau. Deze passen perfect bij de exclusieve merkenwinkels in de straat zoals Ralet. Breng ons snel een bezoekje en kom mee de sfeer opsnuiven. Redenen genoeg om de nieuwe Ralet winkel in Gent aan de Kouter te bezoeken. Kortom, de nieuwe Ralet schoenenwinkel in Gent is zeker een bezoekje waard. Ons team heet je van harte welkom in onze trendy schoenenwinkel in Gent