25 

Little David schoenen

Filter

Little David

Je spruit is klaar om met Little David op stap te gaan

Met Little David staan de voetjes van kinderen sterk in hun schoenen om de wereld te verkennen. De collectie is modieus en comfortabel, en er worden enkel kwalitatieve materialen gebruikt zoals leder.

Little David heeft aandacht voor de pasvorm van kleine kindervoetjes. Zo kunnen ze op avontuur trekken, en zijn ze klaar voor een hele dag spelen en ravotten. Dit maakt de schoenen geliefd bij zowel de kinderen als hun ouders. Bovendien zijn verschillende modellen ook heel geschikt voor steunzolen.

Little David is van Belgische oorsprong

Het Belgische familiebedrijf Arwy is verdeler van de Little David schoenen binnen de Benelux markt. De ontwikkeling en creatie van de schoenen vindt nog steeds plaats in Herentals. Sinds de jaren ‘90 vindt de productie echter plaats in Italië, Portugal, en het Verre Oosten. Zo brengen ze hippe en originele ontwerpen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Little David geeft voetjes een zorgeloze kindertijd

Little David brengt stevige kwalitatieve kinderschoenen voor kleine avonturiers. De collectie is uitgebreid, zo vind je er schoenen, sneakers, laarsjes, bottines, ballerina’s, pantoffeltjes, en meer. Het Belgische schoenenmerk produceert heel originele schoenen voor jongens en meisjes, van piepjong tot en met de lagere school leeftijd. De meisjesschoenen ogen vrolijk met leuke kleuren en hippe details, de jongensschoenen zijn stoer en robuust. Ze worden afgewerkt met pittige details die de collectie steeds uniek maken.