Velcro: snel en veilig

Veters strikken kan soms een tijdrovende en frustrerende activiteit zijn, vooral voor kinderen. Daarom kiezen wij ervoor om bij Ralet een uitgebreide collectie velcroschoenen voor jongens en meisjes aan te bieden. Deze schoenen zijn niet alleen eenvoudig aan te trekken, maar ze zien er ook nog eens modieus en trendy uit. Bovendien zorgen klittenbandsluitingen voor extra veiligheid, want kinderen hoeven niet bang te zijn dat ze struikelen over losgeraakte veters tijdens het spelen.

Voor alle leeftijden

Klittenbandschoenen zijn ideaal voor baby's en peuters. Als ouder weet je dat het al moeilijk genoeg is om schoenen aan de voetjes van de kleintjes te krijgen, laat staan dat je ook nog veters moet strikken. Met klittenbandschoentjes is dit probleem in één klap opgelost, en ze zien er nog schattig uit ook.  Niet alleen jonge kinderen die nog geen veters kunnen strikken dragen graag velcro sneakers. Ook oudere kinderen en tieners kiezen vaak voor dit type schoenen. Zelfs als je veters kunt strikken, wil je dat misschien niet elke dag doen.

Bij Ralet hebben we klittenbandschoenen voor kinderen in diverse modellen, kleuren en afwerkingen. Denk aan babyslofjes, sneakers, sandalen, laarzen en sportieve velcro sneakers.  

We bieden een uitgebreide selectie kinderschoenen, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte schoen kunt vinden. Of het nu gaat om een zomerse sandaal, een stoere sneaker of een trendy laars, wij hebben de juiste schoen voor jouw kinderen. Ontdek ons aanbod en maak een keuze uit leuke merken zoals New Balance, Kipling, Veja, Cypres, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Sun68. Kies uit diverse modellen en een scala aan kleuren. Van zomerse tinten, zoals groen, geel, roze, multicolor en blauw, tot klassieke kleuren, zoals taupe, cognac, bruin, zwart en wit, en zelfs opvallende details zoals glitter, lakleer en bloemenpatronen. 

Laat je kinderen snel in en uit hun schoenen geraken zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun favoriete activiteiten. Welke velcro sneakers kies jij uit? 

Back to top