Trendy Frida schoenen voor hippe dames

Ontdek snel de nieuwe collectie damesschoenen van het blitse merk Frida. Bij Ralet kiezen we er steeds de mooiste exemplaren voor jullie uit, zodat je bij ons gegarandeerd de mooiste selectie van de nieuwste collecties kopen kan. In ons aanbod vind je zowel Frida schoenen met hoge zolen als mooie Frida pumps.

Het merk Frida bestaat reeds sinds 1990 maar kent vandaag een serieuze opmars. Je vindt vast een nieuw favoriet paar in de ruime collectie Frida schoenen. Zo biedt de collectie keuze aan onder meer Frida veterschoenen, Frida sneakers, Frida plateauschoenen, Frida sandalen en Frida pumps. En dat steeds met een brede waaier aan kleuren en materialen.

Veterschoenen, de comfortabele Frida schoenen

De comfortabele veterschoenen van Frida vind je bij Ralet in diverse neutrale kleurschikkingen. Verschillende tinten bruin, beige, blauw en wit worden gecombineerd en zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Klassiek en modern komen bij deze mooie Frida schoenen samen. Wil je comfortabel de werkdag door met een casual look, dan vormen je nieuwe Frida veterschoenen in daim het perfecte paar. Ontdek snel de Frida veterschoenen in cognac, bordeaux, beige en blauw.

Pumps, de stijlvolle Frida schoenen

Ontdek ook de stijlvolle pumps van Frida bij Ralet. Je vindt ze in elegant zwart, of in cognac voor wie een warmere toets verkiest. Wie houdt van klassiek, kiest voor de eenvoudige uitvoering. Wie houdt van net dat tikkeltje meer, kan kiezen voor pumps in krokodillen lederprint met unieke uitsnede en naaldhakken. Zo bieden Frida schoenen altijd voor elk wat wils.

Sneakers, de sportieve Frida schoenen

Dat dierenprints nog steeds heel goed scoren, zie je ook terug in de collectie hippe sneakers van Frida. Neem daarvoor snel een kijkje naar de witte Frida sneakers. Deze zijn voorzien van een leuk accent met pythonprint in groen en geel op de hiel. Maar ook de Frida sneakers in donker bruin, donker groen en warm cognac kregen een stukje python lederprint aan de zijkant. Typerend aan sneakers van Frida zijn de dikke plateauzolen. Deze geven je benen niet alleen extra lengte, maar zorgen ook steeds voor een trendy look. Ook overtuigd van de leuke Frida schoenen? Neem dan alvast snel een kijkje in onze webshop. Maar ook ons aanbod Tamaris pumps en mooie Michael Kors schoenen zijn zeker een kijkje waard!