Modemerken

12 April 2023

Nieuw bij Ralet: Ángel Alarcón

Nieuw bij Ralet: Ángel Alarcón

Ángel Alarcón is de naam van een Spaans modemerk dat in 2007 werd opgericht door de ontwerper Ángel Alarcón. Het merk is gevestigd in Madrid en staat bekend om haar elegante en verfijnde ontwerpen en is vooral geliefd bij vrouwen die op zoek zijn naar kwaliteit en stijlvolle schoenen en kleding.

Alle schoenen van Ángel Alarcón worden ontworpen en gemaakt in Spanje, omdat ze geloven in de kracht van lokale productie. Van ontwerp tot afwerking, alles gebeurt in Spanje.

Ze produceren hoogwaardige schoenen en richten zich vooral op bruidsschoenen en hakken. De bruidsschoenen zijn bedoeld voor speciale momenten waar elegantie en glamour het belangrijkst zijn. De hakken die zij maken zijn meer uitdagen en volgen de laatste modetrends. Ze maken gebruik van innovatieve materialen, verschillende leesten en gewaagde kleuren.

Het brede scala aan modellen van Ángel Alarcón stelt vrouwen in staat om voor elk moment van hun leven de juiste schoen te kiezen, van een elegante en moderne schoen voor dagelijks gebruik tot de bruidsschoen waarin ze op haar huwelijksdag zal stralen.

Filosofie

Zoals ze zelf zeggen: "we want women to feel attractive and sensual everyday of their lives". Het merk gelooft dat hakken de schoonheid en elegantie van de vrouw benadrukken en de perfecte finishing touch zijn om het vrouwelijk lichaam en diens persoonlijkheid te accentueren.

Nu ook bij Ralet

In de lente/zomercollectie van 2023 vind je in onze webshop en in onze winkels nu ook een aantal modellen van dit mooie merk.

Kies bijvoorbeeld voor een paar tijdloze pumps (met een unieke hak), beschikbaar in verschillende kleuren. 

Ga je nog naar een bruiloft of een ander leuk feest dit jaar? Ga dan voor deze sensuele en hippe sandalen met hak.  

Of ga je toch liever voor iets comfortabelers? Bekijk dan eens deze klassieke muiltjes of deze unieke instapschoenen met een houten hakje. 

Happy shopping!
Back to top