Algemeen

21 August 2019

Ralet goes negenduust!

Ralet goes negenduust!

De wijste kottee van negenduust, dat is misschien wel de Kouterdreef in Gent. Gelegen vlakbij de Kouter, kan je er heel wat leuke winkels terugvinden, waaronder ook Ralet. Met een zeer uitgebreide collectie voor dames en heren kan iedereen er zijn ding vinden wat betreft schoenen, tassen en accessoires. 

Ga jij voor een sportief en trendy model, of eerder voor een classy en tijdloos paar? Twijfel dan niet om ook eens bij ons langs te komen. Ga op zoek naar je perfecte paar schoenen of accessoires, terwijl je gezelschap van een tasje koffie geniet. Of shop op je gemak op zondag, want wij zijn elke zondag open!

Wil je ons graag een bezoekje brengen? Klik dan hier om te zien waar je ons terug kan vinden! Kom langs te voet, met de fiets of het openbaar vervoer om een leuke shopping experience te beleven. Parkeren kan in Parking Kouter. 

Meet Tania, onze winkelverantwoordelijke in Gent

Tania kan je herkennen aan haar spontane lach en gevoel voor stijl. Deze goedlachse blondine is sinds deze zomer winkelverantwoordelijke in onze winkel in Gent en kan zo haar passie voor schoenen en accessoires in het dagelijkse leven uitoefenen. Wij hadden een kort gesprek samen met Tania om te ontdekken welke schoenen en accessoires op haar verlanglijstje staan voor deze herfst- en wintercollectie.

De top 5 van Tania

"Als verkoopster in een grote winkel als Ralet Gent, leg je wel wat afstand af op een dag. Het is dan ook zeer belangrijk om een comfy paar schoenen aan te hebben dat er toch stijlvol uitziet! De sneakers van DL Sport zitten mij bijvoorbeeld als gegoten, maar ook de kleurrijke sneakers van Frida zijn zeker een aanrader. De kleurtjes zijn iets gedurfder, maar geven zo wel meteen heel wat kleur aan mijn outfit! Ze zijn dan ook perfect te combineren onder zowel een jeans als een rok of jurkje.

There’s more to life than work, dus probeer ik ook in mijn vrije tijd zoveel mogelijk te genieten. Tijdens de winter zijn er voldoende leuke kerstmarktjes en winterfairs, waar je natuurlijk ook op moet gekleed zijn. De korte laarsjes van Scapa zijn ideaal, zeker in combinatie met de leuke poncho’s van Liu Jo. Klassevol maar toch praktisch om er een avondje op uit te gaan met mijn man en kids! Afhankelijk van de outfit waar je deze laarsjes mee combineert, kan je ze voor heel wat verschillende gelegenheden dragen.

Ga ik er echter op uit met mijn vriendinnen, dan mag het wel iets specialer zijn. Lange knielaarzen met een hak zijn zeker een van mijn go-to’s. Caroline Biss is intussen één van mijn favoriete merken geworden en de suède stof van deze laarzen zorgt ervoor dat ze heel gemakkelijk zitten. Je kan deze ook perfect combineren met een klassieke en stijlvolle handtas van Michael Kors. Beiden zijn tijdloos en dus een ideale aanvulling op je garderobe die je doorheen de seizoenen kan blijven dragen.

Last but not least, in Gent kan het wel eens gebeuren dat we nog een stapje gaan zetten ’s avonds. De zwarte boots van Alpe zijn hiervoor ideaal. Ze kunnen tegen een stootje en zijn ook gemakkelijk terug proper te maken. Het is ook een stuk praktischer als je niet steeds je handtas moet vasthouden of over je arm hangen. Een echte fanny pack zoals de heuptasjes van Liu Jo zijn mijn favoriet. Deze met luipaardprint is zeer gewaagd maar is wel een leuk detail om aan je outfit toe te voegen. Zo heb ik ook mijn handen vrij om een drankje te kunnen vasthouden in plaats van mijn handtas!"

Ontdek nu je eigen favorieten in onze nieuwe herfst- en wintercollectie!

Back to top