Algemeen

29 December 2016

Isabelle & Bruno wensen u fijne feestdagen!

Isabelle & Bruno wensen u fijne feestdagen!

Waarde Ralet genoten, cher compatriotes

Kerstmis en nieuwjaar, het is tijd om onze hoop in de toekomst kracht bij te zetten.

2016, een bewogen jaar. Het jaar waarin de muziek overleed, David Bowie, Prince, Leonard Cohen en zelfs Eddy Wally legden er het bijltje bij neer.

Aanslagen, vluchtelingencrisis, Zikavirus en op Koningsdag is het kouder dan op Kerstmis. En aangezien Trump het klimaat vanaf nu zal regelen, zien de weersvoorspellingen er de komende Koningsjaren niet veel beter uit.

De Brexit, een mislukte staatsgreep in Turkije, Oekraïne wint het Eurosongfestival en je kunt niet meer zappen of Nathalie Meskens verschijnt op je TV.

EK Voetbal, aardbevingen in Italië, moeder Teresa wordt heilig verklaard, … En gelukkig hebben we facebook! Anders zou ik deze morgen weer 598 mensen moeten hebben opbellen met de boodschap hoe ver ik vandaag gelopen heb.

Wij zijn blij dat wij ons tot jullie kunnen richten,  wij geloven in de toekomst.

We geloven ook in sprookjes.

Eenhoorns en zeemeerminnen zetten ons kracht bij om 2017 met sprankels tegemoet te treden. We hopen ook oprecht dat ieder van u mooie sprookjes kan schrijven in het komende jaar. Wees sterk om de slechte feeën en monsters te verdrijven die op uw pad komen.

Doorsta dapper de beproevingen van het leven en  schaf u een toverstaf aan om uw dierbaren te betoveren met een goede gezondheid en veel geluk.

2017, laat het een bijzonder jaar zijn

De hele familie Ralet wenst u een zalig kerstfeest en een nieuw jaar vol levensvreugde.

Groetjes,

Isabelle & Bruno

Back to top