Inspiratie

22 June 2016

The Big Bag Theory

The Big Bag Theory

Bij Ralet maken we er graag werk van om een prachtig en vooral gevarieerd aanbod aan tassen samen te stellen. Ook in kleuren en materialan voorzien we graag voor elk wat wils.

We hechten niet alleen ongelofelijk veel belang aan kwaliteit, maar ook de praktische verdelingen in de handtassen en de fashion look worden serieus onder de loep genomen wanneer we onze collecties aankopen.

Je vindt dus gegarandeerd de perfecte handtas voor elke gelegenheid. Van hele mooie klassieke cognackleurige modellen, handige shoppers tot originele clutches en avondtassen.

Ons merkenaanbod is modieus en uitgebreid met tal van Amerikaanse en Italiaanse klinkende namen zoals Michael Kors en Liu Jo.

WANNEER WELKE HANDTAS?

1. Shopper

Superhandig om mee te nemen naar school of naar het werk.

2. Cross-over

Wordt dwars gedragen over de schouder zodat je de handen vrij hebt. Praktisch en aan te raden voor die citytrip of gewoon om boodschappen te doen.

3. Bucket bag

De nieuwkomer dit jaar, die ook heel hip was in de jaren negentig. Het is een zak met een stropkoord of een lint die je toetrekt om te sluiten.

4. Clutch

De trendy avondtas voor een avondje uit. In onze winkels te verkrijgen in glitter, strass en andere bling bling, maar ook in heel grappige versies zoals die van Kate Spade.

5. Rugzak

De lederen rugzak is weer helemaal terug. Cool en zeer handig wanneer je die nonchalant als handtas gebruikt.

6. Fun fun fun

Fun bags lijken soms helemaal niet meer op een handtas, maar eerder op een gekke bloempot, een boot of een watermeloen... je kan het zo gek niet bedenken, maar het kan allemaal.

Back to top