Inspiratie

08 April 2015

How to style your summer

How to style your summer

DE MAXIROK

De enkellange rok is dé trend deze zomer.  Met deze items en tips haal je het maximale uit je maxirok!

Of je rok nu mooi in plissé valt, of wijd met tule eronder, van zijde, katoen of kant is, hij is maximaal combineerbaar! We geven je graag enkele tips.

Draag je maxirok nonchalant met slippers, platte sandaaltjes of espadrilles.  Maak een losse boho haarvlecht of een bloemenkrans. Werk af met een leuk topje en boho armbanden.  Maak zelf je combi’s en laat je inspireren door inheemse prints, natuurlijke stoffen en speelse franjes. De nomadenlook is helemaal hot!

Draag hem met sexy sandalen met hak of plateaus van kurk of koord.  Zo geeft je maxirok een instant super slank en lang effect. Werk af met een jeansvestje, die terug helemaal in zijn. Of combineer met een kort jasje in suéde, zodat je taille benadrukt wordt.

Echte trendsetters combineren de maxirok met een paar felgekleurde sneakers of loafers! Bovenaan kan je een sweater met tekst dragen of een felgekleurde top! Sneakers zijn de absolute musthave deze zomer!! 

Als bovenstaande allemaal too much is, kan je natuurlijk ook de maxirok in wit dragen met een witte top en enkele zilveren of gouden sieraden.  Less is more, en het is super trendy om te kiezen voor een totaal witte look.  

THE PERFECT LEATHER JACKET

Om je brave, romantische outfit of kleedje een instant stoere look te geven, trek je een motorbike lederen jasje met ritsjes aan. So sexy & chic!

DENIM

We hebben er lang op gewacht maar deze zomer is de denim look helemaal terug.  De tijd dat je enkel één stuk kon dragen in jeans is verleden tijd.  Mix en match je jeanswear.  Een strakke, losse, of  boyfriend jeans kan bijvoorbeeld gecombineerd met leuke oversized of korte jeans vesten en daaronder een jeanshemdje. Denim it up!  De salopette is weer sexy!

KANARIE

Touches of yellow!  Geel is zeker de accentuerende kleur deze zomer.  Voeg wat geel toe aan een uni outfit en je hebt direct een ander effect.  Let the sunshine in your closet ! Kies voor gele accessoires als een gele sjaal, riem, ketting, knopjes, ritsen, of een haarband.

FABULOUS FLORALS

Deze zomer moet je minstens één item in je kast hebben met een romantische bloemenprint.  Combineer het met effen wit, denim of  een lange rok.

Back to top