Inspiratie
Modemerken

15 May 2023

Step into the spotlight met Kurt Geiger

Step into the spotlight met Kurt Geiger

Wil jij jezelf zijn en je vol zelfvertrouwen voelen? Het Londense merk Kurt Geiger biedt schoenen, tassen en accessoires die hierbij passen. Kurt Geiger is een toonaangevend Brits schoenen- en accessoiremerk dat in 1963 werd opgericht door de ontwerper Kurt Geiger. Met meer dan 50 jaar ervaring in de mode-industrie heeft het merk een reputatie opgebouwd voor het creëren van trendy, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires.

Kurt Geiger startte zijn carrière in de schoenenindustrie als leerling bij het Duitse schoenenmerk Schuhhaus Vogelsang. Na zijn training reisde hij de wereld rond om inspiratie op te doen en zijn vak te perfectioneren. In 1963 keerde hij terug naar Londen en opende hij zijn eerste winkel in de prestigieuze Bond Street. Al snel werd Kurt Geiger een favoriet bij beroemdheden en fashionista's en groeide het uit tot een toonaangevend merk in de Britse mode-industrie.

Het merk Kurt Geiger heeft inmiddels meer dan 70 winkels in het Verenigd Koninkrijk en is wereldwijd verkrijgbaar bij diverse retailers. Het assortiment van Kurt Geiger omvat schoenen, tassen, accessoires en zelfs een eigen parfumlijn. Het merk blijft zich vernieuwen en zich aanpassen aan de veranderende modetrends en blijft zo relevant voor zijn klanten.

JEZELF ZIJN

Kurt Geiger gaat verder dan alleen mode. Het merk streeft naar vriendelijkheid en inclusiviteit en deze waarden zijn terug te zien in de ontwerpen. Waar je ook ter wereld bent, ze willen hun klanten aanmoedigen om trouw te zijn aan zichzelf en vol zelfvertrouwen te zijn, op de Londense manier.

Ze maken graag unieke stijlstatements en al meer dan vijftig jaar creëert hun team van ontwerpers authentieke, onderscheidende ontwerpen die bedoeld zijn om hun gemeenschap kracht en moed te geven. De regenboog is niet voor niets hét handelsmerk van Kurt Geiger. Het vertegenwoordigt de goede energie en liefde die we hebben voor hun gemeenschap en de vele manieren waarop we collectief onze individuele stijl uitdrukken.

vrouw draagt kurt geiger tas

LONDEN

De stad Londen is het hart van Kurt Geiger. Londen zit verweven in de producten en de expressieve aard van onze ontwerpen. Londen is het thuis van Kurt Geiger en ze halen inspiratie uit de energie en de geest van de stad: de diversiteit en creativiteit.

THE KINDNESS FOUNDATION

The Kindness Foundation is een liefdadigheidsorganisatie opgericht door Kurt Geiger, die zich richt op het bieden van kansen, ondersteuning en middelen aan jongeren, ongeacht hun achtergrond, om de creatieve industrie binnen te stappen. Hun missie wordt geleid door hun visie op een vriendelijkere, meer diverse en inclusieve wereld waar creatieve expressie geen voorrecht is voor enkelen, maar een kans voor iedereen. Ze geloven dat er een schat aan talent is die ondersteuning verdient om een vervullende creatieve carrière na te streven - in de mode, en daarbuiten.

STEP INTO KURT GEIGER SHOES

Met een paar Kurt Geiger schoenen weet je zeker dat je opvalt. Ze zijn uniek, stijlvol én van hoge kwaliteit. Het merk heeft een passie voor het creëren van authentieke ontwerpen die empowerment en zelfvertrouwen bevorderen. Of je nu op zoek bent naar casual sneakers, elegante hakken of stoere laarzen, bij Kurt Geiger shop je jouw perfecte paar schoenen.

ONZE FAVORIET: DE KENSINGTON TAS

Als je op zoek bent naar een chique en tijdloze tas, zoek dan niet verder dan een tas van Kurt Geiger. Een van de meest populaire tassencollecties van Kurt Geiger is de Kensington-collectie. Deze tassencollectie bestaat uit verschillende stijlen en formaten, van kleine crossbody-tassen tot grote tote-bags. Wat deze tassen gemeen hebben is het hoogwaardige leer waarvan ze zijn gemaakt en het ontwerp met subtiele details, zoals de kenmerkende Kensington-sluiting en de gouden logo-belettering.

De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder klassiek zwart, donkerbruin, lichtroze en natuurlijk in de regenboogkleuren, dus er is altijd wel een tas die bij jouw stijl past. Investeer in een Kensington-tas en geniet jarenlang van deze klassieker.

ONTDEK DE COLLECTIE

Kurt Geiger is het perfecte merk voor iedereen die zichzelf wil uitdrukken en zich vol zelfvertrouwen wil voelen. Ontdek de collectie in onze webshop of in een van onze winkels en geniet van de kwaliteit en inclusiviteit die het merk biedt.

kurt geiger portemonnee

Back to top