Inspiratie
Modemerken

20 October 2023

Perfect bags for fall

Perfect bags for fall

De herfst is een seizoen van verandering, waarin de bladeren van kleur veranderen, de temperaturen beginnen te dalen en we ons kleden in warme lagen. Het is ook het perfecte moment om je garderobe aan te vullen met tassen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel voor het veranderende weer. Bij Ralet hebben we een selectie tassen van topmerken die ideaal zijn voor het herfstseizoen. Laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete herfsttassen. 

COCCINELLE: ITALIAANSE ELEGANTIE VOOR DE HERFST

Coccinelle staat bekend om zijn Italiaanse vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Voor de herfst biedt het merk een scala aan tassen die perfect passen bij de warme kleuren van dit seizoen. Denk aan diepe bordeauxrode tinten, rijke bruintinten en elegante grijstinten. Een leren Coccinelle-tas is niet alleen een stijlvolle aanvulling op je herfstgarderobe, maar ook een duurzame investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

SHOP COCCINELLE 

NÚNOO: SCANDINAVISCH MINIMALISME MET EEN TWIST

Als je van Scandinavische eenvoud houdt, zul je dol zijn op de tassen van Nunoo. Deze tassen stralen minimalisme uit met een vleugje speelsheid. Ze zijn vaak voorzien van opvallende details zoals kettingen en kwastjes, waardoor ze perfect zijn om je herfstoutfit op te fleuren. Bovendien zijn de tassen van Núnoo gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat ze bestand zijn tegen regenachtig herfstweer.

SHOP NÚNOO

KAAI: STADSLEVEN GEÏNSPIREERD DOOR ANTWERPEN

Kaai is een merk dat geïnspireerd is door de bruisende straten van Antwerpen. De tassen van Kaai weerspiegelen het stadsleven met hun moderne ontwerpen en veelzijdigheid. Voor de herfst biedt Kaai tassen in diepe groene, bruine en andere herfstige tinten. Deze tassen zijn perfect voor de stedelijke avonturier die op zoek is naar stijl en functionaliteit.

SHOP KAAI 

MICHAEL KORS: LUXE EN GLAMOUR VOOR DE HERFSTAVONDEN

Voor die speciale herfstavonden zijn de tassen van Michael Kors de perfecte keuze. Dit merk staat synoniem voor luxe en glamour en biedt tassen die je look meteen naar een hoger niveau tillen. Of je nu kiest voor een klassieke zwarte tas of een statementtas met gouden accenten, met Michael Kors ben je verzekerd van een stijlvolle herfst.

SHOP MICHAEL KORS

 michael kors tas gedragen door vrouw

LIU JO: TRENDY EN TIJDLOOS VOOR DE HERFST

Liu Jo staat bekend om zijn uitgebreide collectie tassen, variërend van trendy tot tijdloos. Voor de herfst kun je kiezen uit tassen in warme aardetinten en klassieke herfstkleuren. Deze tassen passen moeiteloos bij elke herfstoutfit, of je nu een dagje gaat winkelen of een herfstbruiloft bijwoont.

PINKO: STATEMENTTASSEN VOOR DE REBELLEN

Voor degenen die graag een statement maken met hun tas, is Pinko het merk bij uitstek. Pinko biedt gedurfde en unieke ontwerpen die perfect passen bij de herfstrebellen. Kies voor een tas met opvallende details zoals studs of felle kleuren om je persoonlijkheid te laten stralen tijdens dit seizoen.

SHOP PINKO

zwarte pinko tas gedragen door vrouw

VIND JE PERFECTE TAS BIJ RALET

Of je nu op zoek bent naar een tas voor dagelijks gebruik, een speciale gelegenheid of gewoon om je herfstoutfit compleet te maken, bij Ralet hebben we iets voor elke smaak. Deze herfsttassen van topmerken combineren stijl en functionaliteit op een perfecte manier, zodat je er niet alleen geweldig uitziet, maar ook alles kunt meenemen wat je nodig hebt tijdens je herfstavonturen.

Bezoek onze winkels of onze webshop om deze prachtige herfsttassen te ontdekken. We weten zeker dat je een tas zult vinden die past bij jouw unieke stijl en de warme herfstkleuren van dit seizoen. Mis deze kans niet om je herfstgarderobe te upgraden met tassen die zowel trendy als praktisch zijn.

We hopen je binnenkort in onze winkels te verwelkomen voor een herfstige shopsessie!  

Back to top