Inspiratie

20 December 2022

Party Shoes voor Kerst en Oud & Nieuw

Party Shoes voor Kerst en Oud & Nieuw

December is een fantastische maand vol festiviteiten met feesten als Sinterklaas, Kerstmis maar ook Nieuwjaar. Wij houden van deze maand. Na Sinterklaas zijn we nu allemaal hard bezig om onze huizen kerstproof te maken, maar vergeet je niet een stralende kerstoutfit te shoppen? En vergeet vooral een mooi paar feestelijke schoenen niet! Inspiratie nodig voor welke schoenen perfect zijn voor de mooiste tijd van het jaar? Laat je inspireren door deze blog!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS.... PUMPS!

Een mooie pump mag natuurlijk niet ontbreken in je standaard garderobe, en zeker niet tijdens de decembermaand. Een pump doet het altijd goed onder een feestelijke outfit, maar ook onder je alledaagse outfits. Een absolute must-have dus!

Heb je een fantastische glitterjurk, broek of top? Kies dan voor een meer neutrale pump, zoals de pumps van Chantal. Zo zorg je ervoor dat de glitters centraal blijven staan in je outfit.

Wil je juist dat je schoenen de ster van de show worden? Kies dan voor een goede pump met een glittertje of felle kleur. Ga jij voor deze heerlijke glitterpumps van Michael Kors en Enzo Di Martoni? Of toch voor deze eyecatchers van Kurt Geiger, Di Lauro of Lodi?

HOGE LAARZEN

Heb jij een korter jurkje of rokje? Grote kans dat een laars fantastisch onder jouw outfit gaat staan. Vooral hoge laarzen worden zo echte eye catchers en maken jou outfit helemaal af. Let wel op dat je laarzen niet zo hoog zijn dat je niets meer van je eigen benen ziet. Als je laarzen niet compleet overlopen tot onder je jurk zie je dus nog net wat van je benen, waardoor je langer lijkt. Erg handig dus wanneer je wat korter bent!

Ga voor subtiele kleuren als donkerbruin, camel en zwart. Je wilt dat alle aandacht uitgaat naar je jurk en niet naar je laarzen in een felle kleur. Dus daarom: less is more.

Ga jij daarom voor laarzen van Lamica of toch Steve Madden? Ook de laarzen van Gioia zijn perfect onder je party outfit.

WE LOVE LOAFERS

Tijdens een feestje, een chique diner of een ander avondje uit is het tegenwoordig heel gewoon om je loafers uit de kast te pakken. De tijdloze uitstraling van loafers en mocassins maakt de schoenen geschikt voor elke gelegenheid, dus ook voor een feestelijke gelegenheid. Ga voor een trendy look en kies voor mocassins met een grove zool zoals Pertini en DL Sport, of kies voor een extra feestelijk paar in lakafwerking zoals de loafers van DL Sport en Kanna. Vooral onder een pantalon of jumpsuit staan ze geweldig en maken ze je outfit helemaal classy én je kunt ze de hele avond dragen zonder dat ze pijn doen!

CHUNKY BOOTS

Een schoen die het elk seizoen goed doet, de chunky boots! Draag je een chique jurk, maar wil je toch je stoere kant laten zien? Kies dan voor het contrast met een mooi paar chunky boots. Een laars met veters en een grove zool zorgt voor een stoere uitstraling en zijn ze van alle gemakken voorzien. Door de vetersluiting of ritssluiting is het aandoen van deze laarzen erg makkelijk en kun je hem zelf aanpassen aan zowel een smalle als bredere voet/kuit.

Ga voor de lakvariant en draag ze met een donkere panty en een leuk glitterjurkje en je bent helemaal klaar voor de feestdagen. En voor de finishing touch maak je je look natuurlijk af met sprankelende sieraden. Onze aanbevelingen dit seizoen zijn deze booties van Poelman, Nathan-Baume en Liu Jo.

WIJ WENSEN IEDEREEN HELE FIJNE KERSTDAGEN EEN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Back to top