Inspiratie

21 April 2022

Moederdag Gift Guide: cadeautips van Ralet

Moederdag Gift Guide: cadeautips van Ralet

Moederdag staat alweer bijna voor de deur! Het juiste cadeau vinden voor je moeder (of een andere vrouw die er altijd voor je is) kan best een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag op weg met onze eigen Moederdag Gift Guide. Van hippe sneakers tot de mooiste tassen, bij Ralet vind je hét cadeau voor Moederdag! Genoeg keuze uit cadeaus die jouw mama fantastisch gaat vinden op haar bijzondere dag. En voor iedereen die wat minder met deze dag heeft: deze items misstaan sowieso niet op je wishlist. 

Happy shopping!

Ralet cadeaubon

De cadeaubon is er voor iedereen die graag iets leuks wil geven, maar zelf niet zo goed een keuze kan maken. Met de Ralet cadeaubon kan jouw moeder haar eigen cadeau uitzoeken. Je kunt zelf het bedrag kiezen. Extra leuk: je kunt de cadeaubon niet alleen digitaal, maar ook fysiek laten bezorgen.

Succes gegarandeerd!

Michael Kors tas

Dit is echt een investment piece. Een Michael Kors tas zal je moeder jarenlang vergezellen tijdens haar uitstapjes.

Een avondtas van Liu Jo

Nog meer mooie tassen! Ga voor een mooie avondtas die elke outfit net dat beetje extra geeft. 

Portefeuille van Kaai

We gebruiken ‘m bijna elke dag: de portefeuille! Wij zijn vooral fan van de portefeuilles van Kaai.

Een lentesjaal

Het mag dan wel lente zijn, een sjaal kan altijd. Speciaal voor jou hebben we een paar echte lentesjaals op een rijtje gezet. 

Schoenen in pastel

Dat pastelkleuren hot zijn is ook dit voorjaarsseizoen geen uitzondering. De zachte en vrolijke tintjes voegen kleur toe aan een outfit zonder overheersend te zijn. Ga voor comfortabele loafers, zomerse muiltjes of hippe sneakers

Een dagje Gent

Je kunt je moeder ook verrassen met een dagje Gent (of misschien zelfs een weekend). Samen door de stad struinen, lekker eten en drinken, een bezoek brengen aan onze winkel aan de Kouterdreef... Zoveel mogelijkheden! 

Onze tip voor een weekend Gent: koop een CityCard Gent. Deze geeft je toegang tot alle topattracties in Gent, inclusief het openbaar vervoer tegen een rebelse minimumprijs. Je krijgt een handig uitvouwbaar stadsplan en alle info over de CityCard-voordelen. Klik hier voor meer informatie over de CityCard.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze Moederdag Gift Guide. Laat ons je aankopen zien door ons te taggen @schoenen_ralet en #schoenenralet. 

Happy Mother's Day!

Back to top