Inspiratie

28 April 2023

Moederdag Gift Guide 2023

Moederdag Gift Guide 2023

Zondag 14 mei is het Moederdag. Het juiste cadeau vinden voor je moeder (of een andere vrouw die er altijd voor je is) kan best een uitdaging zijn. Daarom helpen we je graag op weg met onze eigen Moederdag Gift Guide. Van de mooiste tassen tot de leukste schoenen, bij ons vind je hét cadeau voor Moederdag! Genoeg keuze uit cadeaus die jouw mama fantastisch gaat vinden op haar bijzondere dag. En voor iedereen die wat minder met deze dag heeft: deze items misstaan sowieso niet op je wishlist. 

Moederdag is een dag om onze moeders te eren en waarderen voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Of het nu gaat om een klein gebaar of een groter cadeau, het is belangrijk om iets te kiezen dat bij haar past.

Om je te helpen bij het vinden van het perfecte Moederdagcadeau, hebben we een gift guide samengesteld vol met ideeën voor elke stijl en ieder budget. Of je moeder nu dol is op schoenen, tassen, accesoires of kleding, we hebben een selectie samengesteld van de beste cadeaus die haar zullen laten stralen op deze speciale dag.

We hopen dat deze gift guide je zal inspireren en helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw moeder. 

1. De Pyramid handtas van Kaai

De Pyramid is de perfect georganiseerde tas van XL tot miniformaat. De tas is gemaakt van 100% Italiaans leer, afkomstig van een enkele leerlooierij in Italië. Je kunt de tas comfortabel over de schouder of aan de handvatten dragen. Toegegeven, dit is een echt investment piece. Maar, we hebben de Pyramid in de XL, Midi en Mini in ons assortiment, die allemaal een ander prijskaartje hebben. De tassen zijn in een selectie van klassieke kleuren beschikbaar, die bij elke outfit in elk seizoen passen.

Onze favoriet voor de zomer is de Mini in Light Yellow.

Shop Kaai

2. Kleurrijke loafers

De loafers zijn de laatste jaren weer helemaal terug in de mode. Deze zomer zie je veel kleurrijke varianten, zoals de oranje loafers van Di Lauro, de felgroene en unieke loafers van Ángel Alarcón en deze kleurrijke loafers van Angelo Bervicato

Maar je kunt ook voor een klassieke variant kiezen, zoals de zwarte loafer met logo van Michael Kors of de klassieke witte loafer van Gioia.

Schoenen zijn misschien niet het meest voor de hand liggende Moederdagcadeau, omdat je de juiste schoenmaat moet hebben. Toch geven we ze een plekje deze gift guide, want retourneren is gratis bij ons. Een andere tip: neem haar voor Moederdag mee winkelen in een van onze winkels zodat ze zelf een paar schoenen kan uitkiezen (en ze meteen kan passen!).

Shop loafers

gekleurde loafers

3. Regenlaarzen van Lemon Jelly

Het mag dan bijna zomer zijn, regenlaarzen komen ieder seizoen van pas. Als jouw moeder graag buiten is, dan zijn waterdichte schoenen essentieel. De laarzen van Lemon Jelly zijn niet alleen waterdicht, maar ook nog eens stylish! 

Ontdek de laarzen van Lemon Jelly

4. On-running sneakers

Misschien is jouw moeder wel dol op hardlopen en kan ze wel weer eens nieuw paar hardloopschoenen gebruiken. Wij hebben het perfecte paar voor je! Zwitsers sportmerk On-running heeft het voor elkaar gekregen om schoenen te ontwikkelen waarbij het voelt alsof je op wolken loopt.

Is je moeder geen hardloper of sporter, maar denk je dat ze de sneakeres wel tof vindt? Geen probleem, ze kan de On-running schoenen ook geweldig dragen als dagelijkse sneaker.

Shop On-running

witte on running sneakers

5. Een portefeuille

We gebruiken ‘m bijna elke dag: de portefeuille! Wij zijn vooral fan van de portefeuilles van Liu Jo en de opvallende portefeuilles van Kurt Geiger

Shop portefeuilles 

6. Last, but not least: de Ralet cadeaubon 

De cadeaubon is er voor iedereen die graag iets leuks wil geven, maar zelf niet zo goed een keuze kan maken. Met de Ralet cadeaubon kan jouw moeder haar eigen cadeau uitzoeken. Je kunt zelf het bedrag kiezen. Extra leuk: je kunt de cadeaubon niet alleen digitaal, maar ook fysiek laten bezorgen.

Succes gegarandeerd!

Bestel cadeaubon

HOPELIJK HEBBEN WE JE KUNNEN INSPIREREN MET DEZE MOEDERDAG GIFT GUIDE. LAAT ONS JE AANKOPEN ZIEN DOOR ONS TE TAGGEN OP INSTAGRAM VIA @SCHOENEN_RALET EN #SCHOENENRALET. 

HAPPY MOTHER'S DAY!

Back to top