Inspiratie

29 September 2023

Loafers: Stijltips voor de herfst

Loafers: Stijltips voor de herfst

Terwijl de bladeren verkleuren en de temperatuur begint te dalen, is het tijd om je zomergarderobe te ruilen voor warmere herfstoutfits. Loafers kunnen een geweldige keuze zijn voor de herfst, omdat ze comfortabel én stijlvol zijn. Hier zijn enkele stijltips om je loafers in het herfstseizoen te dragen.

OMARM DE HERFSTKLEUREN!

Kies loafers in herfstkleuren zoals diepbruin, bordeauxrood, olijfgroen of roestoranje. Deze tinten passen perfect bij de herfstige sfeer en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere herfstkleuren in je kleding.

LOAFERS EN SOKKEN? JAZEKER!

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, kun je overwegen om je loafers te dragen met (dunne) enkelsokken. Dit voegt niet alleen warmte toe aan je outfit, maar creëert ook een stijlvolle gelaagde look. Kies voor sokken in contrasterende kleuren of patronen om wat extra flair toe te voegen.

SKINNY JEANS EN LOAFERS

Een klassieke herfstlook is het combineren van je favoriete skinny jeans met loafers. Rol de zoom van je jeans een beetje op om je loafers in volle glorie te laten zien. Dit is een eenvoudige, maar stijlvolle keuze die goed past bij de casual herfststijl.

LET'S GO TO WORK

Voor een meer formele herfstlook kun je kiezen voor broeken met een rechte of wijde pijp en je loafers dragen als een alternatief voor veterschoenen. Kies voor herfstkleuren zoals donkergrijs, marineblauw of aardetinten om een chique en zakelijke uitstraling te creëren.

OVERSIZED TRUIEN VOOR EEN COSY GEVOEL

Combineer je loafers met oversized truien of gebreide vesten voor een comfortabele en warme herfstoutfit. Een legging of skinny jeans kan dit ensemble completeren voor een gezellige, relaxte look.

DRAAG EEN MIDI-ROK MET JE LOAFERS

Midi-rokken zijn populair in de herfst, en je kunt ze perfect combineren met loafers voor een vrouwelijke en elegante look. Kies een rok in herfstkleuren en voeg een eenvoudige top toe om je outfit af te maken.

Met deze stijltips kun je je loafers met vertrouwen dragen in het herfstseizoen. Laat je persoonlijke stijl stralen en geniet van het comfort en de veelzijdigheid van deze tijdloze schoenen terwijl je de overgang naar de herfst maakt. De herfst is een geweldige tijd om te experimenteren met lagen en texturen, en loafers kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je herfstgarderobe.

Back to top