Inspiratie

04 December 2022

Gift Guide voor de feestdagen

Gift Guide voor de feestdagen

Het is weer zover, de maand december is aangebroken. December mag ook wel de feestmaand worden genoemd, met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Veel mensen vieren Sinterklaas en Kerst met familie en vrienden én met cadeaus. Het is echter vaak moeilijk om het juiste cadeau te vinden. Daar helpen we je graag bij, met onze eigen Gift Guide voor de feestdagen. Luxueuze handtassen, een cadeaubon, sokken en nog veel meer! Met deze guide vind jij de perfecte cadeaus voor jouw geliefden. 

En voor iedereen die deze dagen niet viert of geen cadeaus geeft: deze items misstaan niet op je eigen wishlist. ;-)

1. DE MINI ARCH TAS VAN KAAI

Wat ons betreft is dit het perfecte cadeau voor je beste vriendin of een andere belangrijke vrouw in je leven. De Mini Arch is een tas met een vrouwelijke uitstraling. Dit crossbody-model draag je van 's ochtends tot 's avonds. Ruil de lederen schouderriem in voor een stoere, luxueuze harsketting en je bent klaar voor een avondje uit. 

2. EEN HIPPE LIU JO SJAAL

De sjalen van dit seizoen worden gekenmerkt door de felle kleuren en de hippe prints. Zo ook bij de sjaals van Liu Jo. Ga voor een warme sjaal in roze of groen of kies een chique dunne sjaal.

3. RALET CADEAUBON

De cadeaubon is er voor iedereen die graag iets leuks wil geven, maar zelf niet zo goed een keuze kan maken. Met de Ralet cadeaubon kan iemand zijn eigen cadeau uitzoeken. Je kunt zelf het bedrag kiezen. Extra leuk: je kunt de cadeaubon niet alleen digitaal, maar ook fysiek laten bezorgen.

4. JEUNE PREMIER SCHOOLTAS

Met een schooltas van Jeune Premier maak je de kids heel erg blij. Jeune Premier wil kinderen over de hele wereld vrolijk maken met haar originele en kleurrijke ontwerpen. De schooltassen en pennenzakken zijn ontworpen voor kinderen tot 12 jaar, maar willen ouders verleiden met de uitstekende kwaliteit. Wat ons betreft is dat zeker gelukt!

5. CLASSIC RIEM VAN MAGNANNI

Een riem klinkt misschien een beetje suf, maar onderschat een mooie en goede riem niet! De riemen van Magnanni gaan jaren mee en geven een klassieke uitstraling. Ze zijn gemaakt van kwalitatieve materialen zoals suède en leer. Maak de man in je leven gelukkig en geef een Magnanni riem cadeau. 

6. EEN MUTS OM JE WARM TE HOUDEN IN DE WINTER

Een warme muts is onmisbaar tijdens de koude winterdagen. De mutsen van CC Heart hebben we in verschillende kleuren, ze zijn heerlijk warm en er zit echte wol in. Voor de kids kiezen we voor de warme mutsen van Barts, we hebben ze in veel verschillende uitvoeringen.

7. PANTOFFELS VOOR IEDEREEN

Pantoffels mogen absoluut niet in deze lijst ontbreken. Want warme voeten = fijn! Als wij denken aan pantoffels denken we aan haardvuur, kerstbomen, hot chocolate en lekker eten. Een ideaal kerstcadeau dus! We hebben heel veel verschillende pantoffels in ons assortiment én voor iedere doelgroep. 

8. EEN CHIQUE PORTEFEUILLE VAN MICHAEL KORS

Een chique portefeuille zal altijd een geslaagd cadeau zijn. De portefeuilles van Michael Kors zijn chique en van hoogwaardige kwaliteit. We hebben veel verschillende portefeuilles, dus neem vooral eens een kijkje.

HOPELIJK HEB JE IETS AAN DEZE GIFT GUIDE DIE WE VOOR JE HEBBEN GEMAAKT. WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR ALS JE VRAGEN HEBT OF ALS WE JE ERGENS MEE KUNNEN HELPEN. 

HAPPY HOLIDAYS!

Back to top