Inspiratie

12 October 2023

De schoenentrends van dit seizoen

De schoenentrends van dit seizoen

Fashion Week is afgelopen en we hebben een boeiende verkenningstocht gemaakt langs de meest recente trends in mode en stijl. Terwijl ontwerpers hun creaties op de catwalk presenteerden, konden we niet anders dan gefascineerd raken door de schitterende schoenen die de aandacht trokken. Dus, laten we eens kijken naar enkele van de schoenentrends die we tot nu toe hebben gezien tijdens Fashion Week.

SNEAKERS

Sneakers hebben een prominente plaats veroverd als een mode-icoon binnen de wereld van stijl en onder sneakerliefhebbers. Bepaalde sneakermodellen zijn uitgegroeid tot ware mode-iconen en worden zelfs opnieuw geïnterpreteerd door verschillende modehuizen en ontwerpers. Het sleutelwoord van dit seizoen voor liefhebbers van streetstyle? Hoe meer kleur, hoe beter.

hoff sneakers

LOAFERS

Een chique essential die elke outfit verheft met een vleugje elegantie, ongeacht wat je draagt: een jeans/shirt combinatie, shorts, of zelfs joggingbroeken. De loafer heeft erin geslaagd om de blijvende sneakers van de troon te stoten. Een van de redenen hiervoor is dat ze net zo (zo niet meer) klassiek zijn dan sneakers. Gedragen door zowel vrouwen als mannen, worden deze modellen gekenmerkt door een contrasterende gesp, een nauwelijks zichtbare hak en een bovenwerk gemaakt van zacht leer. 

loafers met hak

BOOTS & BOOTIES

Laarzen en booties zijn de veelzijdige must-haves van elk seizoen. Of je nu kiest voor stoere bikerboots, elegante enkellaarsjes met hakken, of klassieke cowboy boots, deze schoenen voegen een dosis stijl en comfort toe aan elke outfit.

bruine booties

POINTED TOES

Of het nu gaat om pumps, kittenheels, ballerina's of laarzen, dit seizoen krijgen schoenen een puntige neus. Deze trend geeft elke schoen een elegante en verfijnde uitstraling, en het is een stijlvolle keuze die moeiteloos kan worden geïntegreerd in verschillende outfits. Van zakelijke kleding tot casual looks, puntige neuzen voegen een vleugje verfijning toe aan je schoenencollectie.

bruine booties met hak

Back to top