Inspiratie

17 May 2024

Reis in stijl: De beste reistassen en accessoires

Reis in stijl: De beste reistassen en accessoires

Reizen in stijl betekent niet alleen dat je er goed uitziet, maar ook dat je goed georganiseerd bent. Of je nu een weekendje weg gaat, een zakenreis maakt of een lange vakantie plant, de juiste reistassen en accessoires kunnen je reiservaring enorm verbeteren. Bij Ralet hebben we een zorgvuldig samengestelde collectie reistassen en accessoires die je helpen om stijlvol en efficiënt te reizen.

De beste reistassen

1. De perfecte weekender

Een weekender is een must-have voor korte trips. Deze tas biedt voldoende ruimte voor al je essentials zonder te groot of onhandig te zijn. Kies voor een stijlvol model in leer of canvas voor een klassieke, tijdloze look.

Een paar van onze favorieten op een rij:

xandres tas
kurt geiger tas

2. De praktische rugzak

Een rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik tijdens je reis. Deze rugzak van Michael Kors combineert functionaliteit met stijl, met genoeg ruimte voor je camera, make-up en andere benodigdheden. Beschikbaar in donkerbruin en lichtbeige. 

michael kors rugzak

3. Het handige heuptasje

Een heuptasje is perfect voor het verkennen van een stad. Het houdt je handen vrij en je waardevolle spullen veilig en binnen handbereik. Kies een stijlvol en praktisch model uit onze collectie. 

Een paar van onze favorieten:

liu jo heuptas

4. De ruime strandtas

Een strandtas is onmisbaar voor zomerse uitstapjes. Onze strandtassen zijn groot genoeg voor al je strandbenodigdheden, zoals handdoeken, zonnecrème, en snacks. Kies voor een vrolijke en kleurrijke tas die perfect past bij je zomerse outfits.

barts strandtas

Essentiële reisaccessoires

1. Organizers en packing cubes

Packing cubes en organizers zijn een game-changer voor elke reiziger. Ze helpen je om je kleding en accessoires netjes en gescheiden te houden, zodat je altijd weet waar alles is.

2. Stijlvolle hoeden en zonnebrillen

Bescherm jezelf tegen de zon met een stijlvolle hoed en een paar trendy zonnebrillen. Deze accessoires zijn niet alleen praktisch, maar geven je ook een fashionable uitstraling.

3. Comfortabele reisdekens en kussens

Maak je reis comfortabeler met een zacht reiskussen en een lichtgewicht deken. Perfect voor lange vluchten of treinreizen.

4. Veiligheid en bescherming

Houd je waardevolle spullen veilig met een reisportemonnee of een anti-diefstal rugzak. Deze accessoires zijn ontworpen om je gemoedsrust te geven tijdens het reizen.

Tips voor efficiënt inpakken

  1. Make a list: Voordat je begint met inpakken, maak een lijst van alles wat je nodig hebt. Dit helpt om niets te vergeten en zorgt ervoor dat je alleen meeneemt wat je echt nodig hebt. En het afvinken tijdens het inpakken geeft ook nog eens een bevredigend gevoel!

  2. Gebruik packing cubes: Deze handige hulpmiddelen houden je kleding georganiseerd en besparen ruimte in je tas.

  3. Rol je kleding: Door je kleding op te rollen in plaats van op te vouwen, bespaar je ruimte en voorkom je kreukels. Tip van opruim-goeroe Marie Kondō!

  4. Beperk schoenen: Probeer het aantal schoenen dat je meeneemt te beperken (ja, we weten dat het moeilijk is). Kies voor veelzijdige paren die bij meerdere outfits passen.

  5. Essentials in je handbagage: Zorg ervoor dat je essentiële items zoals medicijnen, opladers, en een setje schone kleding in je handbagage hebt, voor het geval je koffer vertraging oploopt.

Stijlvolle reisoutfits

  1. Casual chic: Combineer een comfortabele broek met een stijlvolle top en een paar modieuze sneakers voor een look die zowel comfortabel als chic is.

  2. Business class: Voor zakenreizen kun je niet fout gaan met een nette broek, een elegante blouse en een paar klassieke loafers.

  3. Beach ready: Een lichte zomerjurk of een comfortabele short met een luchtig t-shirt is perfect voor strandbestemmingen. Vergeet je zonnehoed en sandalen niet!

  4. Stadsverkenning: Een casual jurk of een broek met een trendy top is ideaal voor een dagje stad verkennen. Combineer met een comfortabele rugzak en stijlvolle sandalen.

Happy travels!

Back to top