Inspiratie

09 November 2023

Lookbook Herfst: the perfect bags for fall

Lookbook Herfst: the perfect bags for fall

Herfst is niet alleen het seizoen van vallende bladeren en gezelligheid binnenshuis, het is ook het perfecte moment om je garderobe een update te geven. Bij Ralet begrijpen we dat een tas niet slechts een accessoire is, maar een verlengstuk van je persoonlijkheid en stijl. Daarom hebben we een exclusief lookbook samengesteld om je te inspireren deze herfst.

Onze modellen tonen een scala aan tassen die perfect passen bij het herfstseizoen, variërend van klassieke leren handtassen tot trendy kleurrijke tassen. Of je nu op zoek bent naar iets functioneels voor dagelijks gebruik of een echte eyecatcher voor een avondje uit, ons lookbook heeft voor ieder wat wils.

Neem een kijkje en ontdek hoe je je herfstlook compleet kunt maken met de perfecte tas. Laat je inspireren en vind de tas die jouw herfst onvergetelijk maakt.

LIU JO: WAAR TRENDY EN TIJDLOOS SAMENKOMEN DEZE HERFST

Liu Jo weet als geen ander hoe je een statement maakt met een tas. Van gedurfde ontwerpen tot klassieke silhouetten, dit merk biedt genoeg opties die de herfst nóg warmer maken. Verwacht een kleurenspectrum dat de seizoenen overstijgt: diepe aardetinten, verfijnde herfstkleuren en texturen die elke outfit compleet maken. Of je nu een casual dag op de planning hebt of een formele herfstbruiloft bijwoont, een Liu Jo tas is de ultieme finishing touch die moeiteloos samensmelt met elke herfstgarderobe.

liu jo teddy bag

liu jo teddy beige bag

liu jo geruite tas

liu jo oranje tas

PINKO: MAAK INDRUK DEZE HERFST

Als je een liefhebber bent van gedurfd, dan is Pinko jouw merk deze herfst. Met tassen die zich niet inhouden, biedt Pinko een collectie aan die even rebels is als jijzelf. Verwacht opvallende details zoals studs, contrasterende texturen en kleuren die het grauwe herfstweer trotseren. Of je nu je innerlijke rockster of fashionista wilt kanaliseren, met een Pinko tas aan je zijde steel je gegarandeerd de show. Laat dit seizoen je ware kleuren zien en durf op te vallen.
pinko black bag
pinko green bag
pinko pink bag
 

MICHAEL KORS: ONDERSTREEP JE ELEGANTE HERFSTAVONDEN MET EEN VLEUGJE LUXE

Wanneer de avonden langer worden en de lucht koeler aanvoelt, is er niets dat je outfit beter afmaakt dan een tas van Michael Kors. Dit merk staat gelijk aan verfijnde luxe en straalt een glamour uit die iedere herfstavond omtovert tot een bijzondere gelegenheid. Of je nu gaat voor de tijdloze elegantie van een zwarte tas of het opvallende karakter van gouden accenten, met Michael Kors voeg je onmiskenbaar een extra laag stijl toe aan je herfstgarderobe.

michael kors green bag

michael kors black bag

KURT GEIGER: EIGENZINNIGE STIJL VOOR DE HERFST

Op zoek naar een tas die net zo uniek is als jij? Kurt Geiger, met zijn kenmerkende regenboogmotief, is al ruim vijftig jaar de plek waar onderscheidende stijl en sociale betekenis elkaar ontmoeten. Dit merk draait niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om innerlijke kracht. Het team van ontwerpers streeft ernaar om meer te bieden dan alleen een accessoire; ze willen een gemeenschap inspireren. De regenboog in hun branding is geen toeval, maar een manifestatie van hun inzet voor diversiteit, inclusiviteit en individuele expressie. Met een Kurt Geiger tas draag je niet alleen een fashion statement, maar ook een statement van zelfvertrouwen en gemeenschapsgevoel.

kurt geiger tasje

kurt geiger kensington

NÚNOO: WAAR SCANDINAVISCH MINIMALISME EN SPEELSE DETAILS SAMENKOMEN

Voor liefhebbers van het ingetogen maar nooit saaie, biedt Núnoo een perfecte mix van Scandinavisch minimalisme en subtiele flair. De strakke lijnen en simpele silhouetten worden opgefrist door speelse details zoals kettingen en kwastjes, waarmee elk model een uniek karakter krijgt. Maar deze tassen zijn niet alleen stijlvol; ze zijn ook praktisch. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zijn ze perfect afgestemd op het grillige herfstklimaat. Kies voor Núnoo als je een tas wilt die zowel esthetisch als functioneel is, en die je herfstoutfits net dat beetje extra geeft.

nunoo zwarte tas

nunoo close up tas

Back to top