Inspiratie

20 December 2023

Gift Guide for the holidays!

Gift Guide for the holidays!

Ralet is je one-stop-shop voor stijlvolle geschenken tijdens de feestdagen. Laat je inspireren door onze zorgvuldig uitgekozen cadeau-stijlgids voor het hele gezin.

1. Sokken

Met de feestdagen om de hoek, is het tijd om na te denken over de perfecte geschenken voor je dierbaren. Overweeg om hen te verwennen met een paar luxueuze sokken van Ralet. In onze winkels en via de webshop hebben we een mooie selectie sokken in cadeauverpakking klaargelegd voor onder jouw kerstboom.

Bedek je been van teen tot kuit met de zachte sokken van Tommy Hilfiger. Toon een stukje enkel met een paar laag uitgesneden trainingssokken voor een sportieve look. Of geef een vleugje stijl aan elke outfit met de kleurrijke en speelse sokken van MP Denmark en Melton. Want waarom zouden kousen saai moeten zijn, zelfs als ze als basislaag dienen? 

Ze zijn het ideale, makkelijke geschenkje om je vrienden, collega’s of familie plezier mee te doen. Iedereen draagt ze, in alle maten, kleuren en stijlen. Ze zijn trouwens ook een ‘geheim’ accessoire om je feestlook een finishing touch te geven. Kies bijvoorbeeld voor een van de kousen uit de feestcollectie van Unmade. Deze sokken zijn verkrijgbaar in glitter- en transparante designs. Ze zijn perfect om te dragen met instapschoenen of zelfs een hakje voor een hippe, comfortabele look.

2. Winteraccessoires

Laat je verleiden door onze ruime collectie winteraccessoires zoals warme handschoenen, teddy-hoedjes en matching sjaals & mutsen, ideaal tijdens deze koudere maanden. 

Handschoenen

Verras je dierbaren met de luxe van Valdorini's gevoerde, leren handschoenen. Deze winterse must-haves combineren functionaliteit met mode, waardoor je vingers warm blijven terwijl je er moeiteloos chic uitziet. 

We love matching setjes!

Onderweg naar de koude kun je in onze winkels ideale, vrouwelijke winteraccessoires vinden. Ontdek de mutsen en sjaals van Barts en Liu Jo om je hoofd en handen warm te houden tijdens de koude maanden. Bekijk bijvoorbeeld de zwarte set van Liu Jo met een logo-glitterdetail. Ideaal voor stijlvolle dames en meisjes. Ook Barts heeft zachte setjes beschikbaar voor de vrouwen. Wij zijn zot van deze zachte ‘winterwhite’ set met lichtbeige details. 

Van trendy sjaals en mutsen voor dames en schattige wantjes voor de kleintjes tot warme oorverwarmers en gezellige mutsen voor het hele gezin - bij Ralet vind je de perfecte winteraccessoires om je geliefden te verwennen.

matching sets

3. Handtassen

Maak dit feestseizoen onvergetelijk met deze attente cadeaus voor de vrouwen in je leven. Ontdek onze exclusieve selectie handtassen voor een feestelijke dosis glamour. Welke vrouw zou niet blij zijn met een van deze designer tassen?

Teddy-tassen

We zien ze momenteel overal opduiken: de teddy-tassen. Ze verschijnen in diverse vormen, kleuren en maten, waardoor ze een onmisbaar accessoire zijn geworden in de garderobe van modebewuste vrouwen. Deze knuffelbare tassen zijn ideaal voor de winter, maar behouden ook in het voorjaar hun stijlvolle, speelse uitstraling. 

Kleurrijke handtassen

Furla metallic blauwe en groene clutch/avondtas

De partywear trend van 2023 is ongetwijfeld de metallic-look. Voeg een simpel, metallic accessoire toe aan je feestoufit voor een trendy finishing touch. Op ons verlanglijstje? De Furla clutch in metallic blauw of metallic groen!

Pinko handtassen

De handtassen van Pinko zijn wereldwijd gekend en geliefd voor hun tijdloze elegantie. Onze favorieten? De olijfgroene schoudertas en de zachtroze handtas afgewerkt met het herkenbare Pinko-vogelicoon, of course!

Kurt Geiger rainbow collection ‘Kensington’

Steel de show op je volgend kerstfeest met deze eyecatcher van Kurt Geiger. Met de bijpassende kaarthouder wordt deze set een must-have accessoire voor elke vrouw die houdt van een kleurrijke, uitgesproken stijl.

Michael Kors donkerbruine mini-schoudertas

De tassen van Michael Kors stralen dezelfde elegantie uit als hun collectie schoenen en accessoires. De metallic details, gouden afwerkingen en blinkers zorgen voor die onmiskenbare vrouwelijke touch.

Ideaal voor de vrouw in je leven die houdt van een klassieke, elegante stijl en haar garderobe graag aanvult met de tijdloze accessoires van Michael Kors.

handtassen collage

4. Portefeuilles

Het gaat niet om de grootte van je cadeau, het gaat om het gebaar! Portefeuilles en kaarthouders zijn hét cadeautje voor wie ‘alles al heeft’. Een handige, hoogwaardige portefeuille is altijd een winnaar.

Onze cadeaustijlgids voor heren biedt een selectie van de meest geliefde portefeuilles voor mannen uit onze winkels in Knokke, Gent, Kortrijk en Sluis. Hier schitteren de kwalitatieve, ruimte portefeuilles van Tommy Hilfiger in kleuren zoals cognac of zwart. 

Scoor punten bij de vrouwen in je leven en geef een portefeuille of kaarthouder die matcht me hun favoriete handtas. Kies voor de langwerpige portefeuille met ritssluiting van Michael Kors of Liu Jo. Deze overzichtelijke portemonnees zorgen ervoor dat ze nooit meer moet zoeken naar haar kaarten, kleingeld of bonnetjes  - Love it!

Voeg een vleugje sparkle toe aan haar dagelijks leven met de gouden monogram print portefeuille voor dames van Liu Jo. Dankzij de ritssluiting kun je ook in deze kleinere portefeuille makkelijk je kleingeld, Airtag of sleutels veilig bewaren. Een subtiele glamoureuze touch voor een geslaagd cadeau!

5. Giftcard

giftcard

"Des goûts et des couleurs, on ne discute pas" - over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. 

Maak het jezelf niet te moeilijk voor secret santa dit jaar en kies een cadeautje waar je ongetwijfeld mee scoort.

Met een giftcard van Ralet geef je de vrijheid om zelf te kiezen welke tas, kleding of paar schoenen het best aansluit bij hun eigen persoonlijke smaak.

Het Ralet-team wenst jullie een feestelijk eindejaar en heel veel shopplezier in 2024.

Gelukkig nieuwjaar! 🥂🪩

Back to top