5069 

Schoenen, tassen, accessoires & kledij

Filter

Timberland

Timberland, dé iconische waterproof boot

Timberland werd in 1952 opgericht in Massachusetts, USA door Nathan Swartz. Het merk focust oorspronkelijk op buitensport, met water- en sneeuw bestendige schoenen en laarzen. De bekende Timberland boots hebben een luchtdoorlatende binnenvoering en een uitstekende anti-slipzool. De Timberland zool is zo ontworpen dat er ondanks de stevige grip op de ondergrond, toch geen schade wordt berokkend aan het parcours.

Timberland, niet enkel voor lange boswandelingen

De Timberland Shoe Company breidt uit in de jaren ’80 en ontwerpt ook casual designs en kleding. Dankzij de urban fashion community duiken de Timberlands schoenen steeds meer op in het gewone straatbeeld. De Timberland boot wordt een echt fashion item en is niet langer voorbehouden voor outdoor liefhebbers. Timberland doorstaat moeiteloos de tand des tijds en blijft na al die jaren een hippe must-have.

Kwalitatieve Timberland bottines voor elk kindervoetje

De comfortabele Timberland schoenen bestaan er zowel voor dames, heren als kids. Het is dé winterschoen bij uitstek, maar voorziet in de zomer ook heel wat hippe sandalen. Timberland denkt bovendien ook aan de toekomst van de kinderen en doet inspanningen om de impact op het milieu te minimaliseren. Zo maken ze onder andere gebruik van eco-bewuste verpakkingen.