Van Bommel Brugge, van generatie op generatie

Van Bommel vormt één van de oudste familiebedrijven in Nederland en komt met de Ralet schoenenwinkels ook met van Bommel naar Brugge. Wie kiest voor van Bommel in Brugge bij Ralet kiest voor schoenen met een rijke geschiedenis. De productie van van Bommel schoenen gaat van generatie op generatie en worden zo ook van generatie op generatie gedragen. Eens overtuigd van van Bommel Brugge kiest men er steeds opnieuw voor. De schoenen van Bommel in Brugge worden steeds verantwoord vervaardigd met hoge eisen bij zowel het opleveren van kwalitatief hoogstaande producten als het welzijn van haar werknemers.

Van Bommel Brugge brengt kwalitatief vakmanschap

Doorheen de jaren is het Nederlandse schoenenmerk van Bommel steeds authentiek gebleven. Stiksters voeren er nog steeds echte ambacht uit waarbij gemiddeld 250 handelingen nodig zijn tijdens het fabricatieproces om tot het eindproduct te komen. Van bij het op de leest zetten van het leder tot aan het opboenen en veteren van de schoen wordt het proces manueel uitgevoerd. Wie kiest voor van Bommel schoenen kiest dus steevast voor kwaliteit. Gemaakt uit enkele kwalitatieve materialen dragen de van Bommel schoenen steeds een luxe uitstraling uit. Wie op zoek is naar kwalitatieve, stijlvolle en comfortabele herenschoenen kiest voor van Bommel in Brugge. Van Bommel in Brugge brengt met haar verschillende producten en collecties puur vakmanschap.

Van Bommel Brugge is er voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid zijn er verschillende soorten herenschoenen beschikbaar. Bij van Bommel Brugge vindt u steeds het geschikte paar voor elke gelegenheid. Kies voor de klassiekere van Bommel veterschoenen in neutrale kleuren zoals mysterieus zwart, boeiend bruin of verfijnd cognac voor formele aangelegenheden. Maar uiteraard biedt van Bommel Brugge ook een ruim aanbod opvallende exemplaren aan. Zo zijn er van Bommel schoenen beschikbaar met sprekend rood, stijlvol blauw, straf groen en speels geel. Deze opvallende kleuren kunnen zowel de gehele van Bommel schoenen kleuren als slechts enkele kleine details.

Van Bommel in Brugge, schoenen en accessoires

Kleren maken de man maar een mooi paar schoenen en bijhorende accessoires maken het plaatje compleet. Kies er daarom snel je favoriete van Bommel schoenen uit bij van Bommel Brugge. De van Bommel schoenen zijn tijdloos en immer stijlvol. Van Bommel Brugge brengt zowel klassieke als casual modellen en zowel geklede als heel modieuze schoenen. De opvallende stijl van Floris van Bommel is met geen enkele andere collectie vergelijkbaar. Waar van Bommel schoenen voornamelijk formele zakelijke schoenen brengt, richt de collectie van Floris van Bommel zich meer op informele en modieuze varianten. Een paar Floris van Bommel schoenen is zowel geschikt bij een zakelijke afspraak met klassieke veterschoenen, een feestelijke gelegenheid met opvallende herenschoenen of een casual moment met een paar bijzondere sneakers. Ook de kenmerkende kleurige veters kunnen zorgen voor een opvallend accent aan de Floris van Bommel schoenen. Wie op zoek is naar kwalitatieve modieuze sneakers die stijlvol ogen met een eigen karakter vindt vast wat hij zoekt in de collectie van Floris van Bommel in BruggeOp zoek naar van Bommel in Brugge? Daarvoor moet je bij Ralet zijn! Je kiest er een stijlvolle van Bommel riem. Onze medewerkers helpen je graag verder met hun stijladvies zodat je de juiste keuze kan maken aan zowel van Bommel schoenen als een mooie van Bommel riem. Maar neem zeker ook een kijkje naar de rest van ons aanbod herenshoenen zoals onze kwalitatieve collectie Rieker schoenen voor heren