Nieuwe collectie Nieuwe collectie

Nieuwe collectie

LENTE / ZOMER 2024

Stap binnen <p>in de wereld van <strong>Ralet</strong> waarin jij jezelf mag zijn. Wij verwelkomen <strong>de echte jou.</strong></p> in de wereld van Ralet waarin jij jezelf mag zijn. Wij verwelkomen de echte jou.

Ontdek onze winkels

Lippenslaan 301
Knokke HerenLippenslaan 301
Lippenslaan 301
Knokke DamesLippenslaan 301
Lippenslaan 303
Knokke ZelfbedieningLippenslaan 303
Lippenslaan 258
Knokke JuniorLippenslaan 258
Kouterdreef 7-9
GentKouterdreef 7-9
Lange Steenstraat 27-29
KortrijkLange Steenstraat 27-29
Oude Kerkstraat 32-34
SluisOude Kerkstraat 32-34
Vorige
Volgende

Daarom is Ralet meer dan schoenen.

Bij Ralet hebben we oog voor ieders persoonlijke schoonheid. Ralet is schoenengeluk voor mensen die zelfbewust in het leven staan. Die houden van een mooi positief verhaal vanuit het hart gebracht, openstaan voor vernieuwing en graag verrast willen worden. Die kiezen wat ze mooi vinden en wat aansluit bij hun zelfbeeld. Dit weerspiegelt zich in onze medewerkers die hier door hun persoonlijke benadering invulling aan geven. Dit betekent dat we onze medewerkers het volle vertrouwen, opleiding en waardering geven. Zodat ze klaar kunnen staan voor mensen die kunnen genieten van een mooi en goed product. Onze kwalitatieve adviezen, producten en service is waar we voor staan.

Onze missie

Ralet wil bijdragen aan het schoenengeluk van mensen. Onze kernwaarden authenticiteit, inspiratie en enthousiasme zijn onze bron van echtheid, energie, verbinding en richtinggevend in alles wat we doen. Wij willen onze klanten verwennen met een gevarieerd, inspirerend aanbod en een enthousiaste houding.

Wat zeggen onze klanten?

Volgende
Lisa - Winkel Gent

Supervriendelijk personeel in de winkel! Als je daar de maat niet meer vindt, kan je online bestellen vanuit een andere winkel, wat ik ook gedaan heb. Heel gemakkelijke webshop! Ik ben fan van jullie winkel, ook al woon ik 220 km van jullie vandaan!

Leen - Winkel Knokke

Reeds een paar keer bij Ralet besteld en steeds zeer tevreden over de service. Ook in de winkel in Knokke word ik steeds zeer vriendelijk geholpen.

Maureen - Winkel Kortrijk

Topservice in de winkel te Kortrijk. Mijn favoriete merk Hoff heb je bij Ralet in alle geuren en kleuren. Mijn paar, besteld in de winkel, stond 2 werkdagen later al bij me thuis!

Virginie - Webshop

Happy in love with my winter working shoes dankzij Ralet! Ralet Perfecte snelle service dankzij de webshop.

6
winkels
40+
Merken
95%
klanttevredenheid
1
hart voor een persoonlijke aanpak
Back to top