Over Ralet

Bij Ralet kom je niet zomaar om schoenen!

De naam Ralet

Het familiebedrijf Ralet is aan zijn derde generatie toe en wordt momenteel geleid door Bruno. Hij is van jongs af opgegroeid in de schoenenwereld, en volgen deze met passie verder op. Zo is hij een echt ervaren schoenenspecialist geworden. Hij blijven verder investeren in modieuze collecties, goede logistiek, vernieuwende winkels, en een gebruiksvriendelijke webshop.


Ralet blijft groeien  

Momenteel zijn er reeds 8 winkels van Ralet. Je vindt vestigingen in KnokkeSluisKortrijk en Gent! Een bezoek aan de winkels is een gezellige belevenis die zeker de moeite waard is. Met een handige webshop is het aanbod van Ralet bovendien ook overal online beschikbaar. 


De webshop van Ralet

Met een gebruiksvriendelijke webshop wordt het nog eenvoudiger shoppen bij Ralet. Zo kies je steeds je favoriete paar, waar je ook bent. Naast schoenen en accessoires vind je er ook informatie over de winkels, wedstrijden, events, en een blog met alle laatste nieuwtjes. Wist je trouwens dat onze webshop in 2021 al 8 jaar bestaat?


Het plezier van winkelen bij Ralet

De passie voor kwalitatieve schoenen is altijd gebleven, met een continue aandacht voor haar medewerkers en klanten. Ze heeft aandacht voor persoonlijke groei van haar medewerkers, en brengt steeds de laatste nieuwe trends voor haar klanten. Zo is Ralet uitgegroeid tot een waar succesverhaal.


De waarden van Ralet

Met veel aandacht voor klantvriendelijkheid, een persoonlijke aanpak, en een goede service is het steeds aangenaam winkelen bij Ralet. Respect, positiviteit, vertrouwen, en creativiteit behoren tot de basiswaarden van Ralet.


Ralet steunt goed doel

Ralet heeft ook aandacht voor het goede doel. Ook daarin wordt gekozen voor een persoonlijke toets. Zo steunt Ralet het Fonds Kanker tijdens de zwangerschap, omdat de familie Ralet hier zelf mee te maken kreeg.


Meer dan schoenen kopen

Via ons magazine en onze sociale media ben je meteen op de hoogte van de nieuwste trends, en van het reilen en zeilen binnen Ralet. Met waardevolle wedstrijden en aangename shopping nights zorgt Ralet voor een meerwaarde voor haar klanten. Met het concept “Rent-a-store” kunnen klanten de winkels huren voor een speciale gelegenheid.


Keuze aan kwalitatieve schoenen

Ralet brengt een breed assortiment waar iedereen wel iets kan in vinden.  Ralet brengt trendy collecties van topmerken met aandacht voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Enkele merken van het assortiment zijn Furla, Michael Kors, Liu Jo, Cypres, Adidas, Scapa, Birkenstock, Kanna, Lodi, Havaianas, Hoff, Antonio Maurizi en Santoni. Kies alvast jouw favoriete paar in de vernieuwde webshop