Dit is Ralet

Ralet, drie generaties aan ervaring

Ralet, drie generaties aan ervaring

Schoenen zijn een deel van je leven. Hoe fijn is het om elke ochtend met veel plezier een mooie kwaliteitsvolle schoen aan te kunnen trekken die bij jou past? Hier willen wij als Ralet aan bijdragen.

Waar wij in geloven

Authenticiteit, inspiratie en enthousiasme is wat ons drijft. Deze kernwaarden zijn de peilers waarop we ondernemen. Ze geven voeding aan alles wat we doen en waar we voor staan en vormen de basis van onze merkessentie. Schoenen en accessoires zijn onze corebusiness.

De winkels van Ralet

In 7 winkels verspreid door Vlaanderen met ieder een eigen identiteit en een webshop. Samen vallen ze onder de paraplu van het merk Ralet. Het merk Ralet staat voor een eigen visie op het product in relatie tot onze klant. Hier begint ons verhaal. Ralet wil graag inspireren en durft daarom de sprong te wagen jou iets nieuws te laten beleven en gaat op zoek naar producten die een eigen persoonlijkheid uitstralen.
Met focus op de pasvorm, kwalitatieve materialen en het sprekende design.

Ralet in een notendop

We gaan elk seizoen weer vol enthousiasme op reis om collecties te ontdekken die aansluiten bij het beeld wat we hebben richting onze klant. Onze kernwaarden en merkpersoonlijkheid helpen ons daarbij. We vinden onze producten bij ontwerpers en producenten in binnen-en buitenland waar we een stem hebben in de producties of keuzes maken uit het aanbod. We bezoeken de internationale beurzen en hebben een zwak voor Belgisch talent wat we graag in de kijker zetten.

Inspirerende collecties, met oog voor de nieuwste trends. Een gepaste look voor elk moment. Prijs is hierbij secundair.

Step into life

Stap binnen in de wereld van Ralet waarin jij jezelf mag zijn. Wij verwelkomen de echte jou. Een eerste kennismaking of een vaste waarde? Kijk om je heen, laat jezelf inspireren en voel ons aanstekelijk enthousiasme. Want mode straalt. Mode vertelt een verhaal, jouw verhaal.

Onze winkels vormen een beleving waarin je je kunt herkennen en de juiste sfeer uitstraalt bij de zoektocht naar het product wat bij jouw past. Iedere winkel heeft de authentieke uitstraling die past bij de collecties die we er verkopen. Jouw verhaal willen wij helpen schrijven.

Met ons advies op maat helpen wij jou te vinden waar jij voor komt. Een product dat bij je past, je compleet maakt en dat met zorgzaamheid voor jou is klaargezet. Voor alle leeftijden, met oog voor natuurlijke klasse.

Elke aankoop die je doet wordt door ons gevoeld, gepast en beleefd. Onszelf telkens weer naar een nieuw niveau tillen, telkens opnieuw uitdagen om het beste van ons zelf te geven. Net dat tikkeltje extra wat een boost geeft.

Ons ruim assortiment kan je ontdekken in Knokke, Gent, KortrijkSluis en online. Wij willen onze klanten verwennen met een gevarieerd aanbod en een enthousiaste houding zodat ze met een fijn gevoel naar huis gaan. Ralet is er voor jou, en dat is wat ons uniek maakt.