18 

Furla tassen

Filter

Furla handtassen

Italian Heritage, en dat mag je letterlijk nemen. Het Italiaanse DNA van het bedrijf en hun gedrevenheid voor kwaliteit vind je terug in al hun creaties. Alles draait rond het mixen van kleuren, patronen en materialen, maar dan in een uiterst elegant evenwicht. Allemaal handgemaakt en multifunctioneel.

Furla is opgericht in 1927 door Aldo Furlanetto als groothandel voor damesaccessoires. De eerste Furla winkel kwam er in 1955 en is vandaag nog steeds een gevestigde waarde. Met de lancering van hun eerste collectie Furla handtassen en accessoires maakten Carlo, Paolo en giovanni - de tweede generatie Furlanetto's - tijdens de jaren 70 de shift naar ontwerp en productie van exclusieve lederwaren. The first Furla Bag was een bom! Vanuit hun Palazzo Furla, in de modehoofdstad van Italië, werkt het familiebedrijf verder aan zijn wereldwijde expansie.

Een Furla handtas herken je meteen: vrolijk en kleurrijk, functioneel, hedendaags en toch authentiek. Typische kenmerken van hun liefde voor schoonheid en klasse. Vanuit minimalisme en avant-garde, klassieke aantrekkingskracht en glamoureuze fantasie ontstaat de perfecte combinatie van creativiteit, verwondering, plezier en precisie. Creativiteit met Italiaanse signatuur als toonbeeld van hun expertise.