Filter

Sorry, we konden geen resultaten terugvinden.

Gadea

Gadea verwent je voeten met het grootste gemak

Het Spaanse merk Gadea biedt de kwaliteit en het comfort dat je voeten verdienen. Gadea focust op kwaliteit in plaats van kwantiteit, en dat is voelbaar in de collectie. Vanuit hun aandacht voor kwaliteit en comfort spreken ze bij Gadea ook over Wellness shoes. Gadea verwent je voeten elke dag opnieuw en dat zorgt voor instant vrolijkheid. Het merk staat voor kwaliteit en vakmanschap.

 

Gadea combineert comfort met design

Zowel de vormgeving als productie van de collecties verloopt volledig in Spanje. Gadea maakt in de eerste plaats damesschoenen met uitstekende pasvorm en hoog draagcomfort. Toch wordt ook de nodige aandacht besteed aan vrouwelijke en stijlvolle designs. Gadea gaat er van uit dat comfort en schoonheid moeten kunnen samengaan.

 

Gadea zit goed voor elke gelegenheid

De damesschoenen van Gadea zijn een combinatie van comfort met design. De schoenen van Gadea lenen zich er zowel toe om mee naar het werk te gaan, als naar een feestelijke aangelegenheid. Bij Gadea vindt elke vrouw wat wils, ongeacht de leeftijd. Je vindt er elegante pumps, kleurrijke sandalen en ballerina’s, eenvoudige instappers, vlotte lederen enkellaarsjes, lange suède laarzen, of stijlvolle laarzen met sleehak.