16 

Sebago schoenen

Filter

Sebago

Sebago, unieke en degelijke ontwerpen

Sebago brengt tijdloze ontwerpen en een heel eigen productlijn. Zo zijn er de enige echte originele met de hand genaaide Docksides bootschoenen. Daarnaast zijn er de al even traditionele mocassins met typerende gerolde stiksels en band over de wreef. Sebago blijft vasthouden aan haar handgemaakte collecties, zowel uit behoud van tradities, als uit streven naar vakmanschap, en uit verlangen naar schoonheid. Met grote toewijding en jarenlange ervaring worden de verschillende collecties ontworpen en ontwikkeld.

Sebago, kwalitatieve bootschoenen

De inspiratie voor de naam ligt bij het nabijgelegen meer “Sebago” in de Verenigde Staten. Sebago is geïnspireerd op New England waar het leven zich in teken van water afspeelt. Het merk kent zijn ontstaan in de jaren ’40, en is uitgegroeid tot een icoon in de marine schoenen. De collectie brengt de prachtigste bootschoenen. De Sebago bootschoenen vind je in allerlei verschillende soorten kleurencombinaties.

Sebago, schoenen met uitzonderlijke kwaliteiten

De Docksides van Sebago zijn dan wel origineel ontworpen voor zeilers, maar zijn intussen bij iedereen geliefd. Dit wegens hun met de hand genaaide, duurzame, en comfortabele ontwikkelingen. Andere populaire eigenschappen zijn hun slipbestendigheid, hun rubberzolen die geen markeringen laten, hun stabiliteit, hun lederen veters, en hun kwalitatieve afwerkingen. De praktische en sportieve schoenen zijn bovendien waterbestendig en warmtewerend.