53 

Scapa schoenen

Filter

Scapa

Scapa, traditionele mode

Het Belgische merk Scapa brengt kwalitatieve mode-items in zachte warme kleuren. Ontwerper Brian Redding creëert zijn exclusieve ontwerpen op Scapa Flow. Deze baai is gelegen op de Orkney eilanden in het noorden van Schotland. Behalve op deze locatie heeft het merk haar inspiratie ook gehaald bij de Vikingen, waar het woord eigenlijk toevluchtsoord betekende.

Scapa, tijdloos succes

De kleding van Scapa wordt gekenmerkt door een collectie met Britse invloed en een ongedwongen eigen stijl. Het merk kent intussen internationaal succes met diverse winkels wereldwijd. Scapa zorgt voor een goede klantenservice en artikelen die afgestemd zijn op de hedendaagse noden van hun klanten. Eind de jaren ’60 breekt Scapa internationaal door met een unieke truiencollectie. Al snel wordt de lijn succesvol uitgebreid tot een volwaardige modelijn met dameskleding, herenkleding, en kinderkleding.

Scapa, voor elk moment

Scapa blijft jaar na jaar investeren in een comfortabele collectie met duurzame materialen en kwalitatieve stoffen. Zo vind je er kleding in tweed, wol, linnen, zuiver katoen, en zijde. Er wordt gekozen voor natuurlijke kleurtinten zoals grijs en blauw, warme boskleuren, en rustige aardetinten. Scapa is ook gekend voor een uitgebreide collectie accessoires als schoenen, tassen, sjaals, en hoeden. Deze hebben een heel eigen uitstraling. In de uitgebreide lijn van Scapa vind je ook leuke interieuritems. Met Scapa Sports brengt het merk ook een sportieve lijn met dameskleding, herenkleding, en kinderkleding.