Alma En Pena schoenen

Filter

Alma & Pena collectie

Alma & Pena, dat is stijl en comfort

Het merk kent zijn ontstaan in 2006 in Spanje wanneer drie vrienden besluiten om elegante sandalen voor vrouwen op de markt te brengen. De ontwerpen van Alma & Pena zijn geïnspireerd op de modebewuste hedendaagse vrouw die houdt van comfort, zonder op schoonheid in te boeten. Het merk brengt dan ook een stijlvolle collectie voor elegante en zelfzekere dames, die belang hechten aan hun uitstraling en zorg weten te dragen voor zichzelf.

Alma & Pena, schoonheid voor elk moment

Het Spaanse merk brengt een balans tussen design en comfort, voor een verbluffende look, elke dag opnieuw. Ongeacht welke gelegenheid is er altijd wel een passende schoen te vinden bij Alma & Pena. Het schoenenmerk biedt een trendy collectie met speelse insteek en oog voor detail. De schoenen met opmerkelijke ontwerpen zijn te vinden in allerlei kleuren en vormen, en zijn steeds afgewerkt met schitterende steentjes. En hoewel sommige modellen soms hoge hakken hebben, blijft de aandacht ook behouden bij comfort.

Alma & Pena, zomercollectie  

De sandalen uit de zomercollectie van Alma & Pena zijn niet te missen. De modellen worden steeds afgewerkt met goudkleurige, zilverkleurige, of blinkende gekleurde steentjes. De tekeningen zijn opvallend, en maken gegarandeerd een statement. In de sandalen worden leuke herkenbare vormen verwerkt zoals blaadjes of een slang. Ook de torenhoge stiletto’s met bijzondere weving zijn oogverblindend.