47 

Hispanitas schoenen, tassen & accessoires

Filter

Hispanitas

Met Hispanitas zijn je voeten altijd in siësta

De schoenen van Hispanitas zijn een collectie met een missie. Aan elke collectie wordt door een groot team met passie gewerkt, en gaat een uitgebreide ontwikkeling vooraf. De damesschoenen van Hispanitas zijn er voor dynamische en ondernemende vrouwen die houden van comfort, kwaliteit, en design. De schoenen hebben een klassieke vorm waardoor ze heel herkenbaar worden. Met leuk uitgewerkte details krijgt de collectie een geheel eigen stijl en hedendaags design. De schoenen van Hispanitas zijn hierdoor zeer draagbaar en passen mooi bij verschillende outfits. 

Met Hispanitas stap je de wereld rond

In 1991 wordt het merk opgericht om aan de dagelijkse noden van de moderne vrouw te voldoen. Het Spaanse merk is intussen wereldwijd gekend, en brengt op en top vrouwelijke schoenen. De schoenen worden voornamelijk ontworpen en ontwikkeld in Spanje zelf. Met een volledige productie binnen Europa wordt de kwaliteit van de artikelen gegarandeerd. 

Hispanitas draag je dagelijks met gemak

De damesschoenen van Hispanitas staan bekend om hun goede pasvorm. Dat maakt ze uitstekend geschikt voor elke dag. Er wordt gebruik gemaakt van zachte materialen waardoor de schoenen zich goed om je voeten vormen. Je vindt er comfortabele pumps met lage hakken en sleehakken, maar uiteraard ook steeds klassieke pumps, platte ballerina’s, leuke laarzen, en meer.