311 

Barts tassen & accessoires

Filter

Barts

Barts, van strandshorts tot een succesvol accessoire merk

In 1986 begon de Nederlander Bart Koene tijdens een stage in Frankrijk met het maken van strandshorts. Hij trok naar Saint-Tropez met zijn zelfgemaakt shorts en verkocht binnen de zes weken zijn volledige stock uit. Daarop besloot hij de collectie uit te breiden en in 1992 werd het merk Barts gelanceerd in Nederland. De focus ligt op kwalitatieve en originele handgebreide winteraccessoires. Elke stijl wordt met de grootste passie en zorg ontworpen in Amsterdam.

Barts accessoires voor het hele gezin

Elk jaar breidt de collectie nog verder uit. Er zijn prachtige mutsen, sjaals en handschoenen voor zowel dames als heren. Van klassieke warme wintermuts tot speelse beanie met leuke print, bij Barts vindt iedereen zijn smaak. Ook voor de jongsten is er een uitgebreide collectie winteraccessoires, gemaakt uit de meest kwalitatieve materialen en perfect om elk kind gelukkig te maken. Verder zijn er ook een collectie mooie poncho’s en hippe handtassen, al dan niet gemaakt uit faux fur.

Barts, het meest succesvolle merk op vlak van winteraccessoires in Europa

De filosofie van Barts klinkt als volgt: “Wanneer creativiteit de leiding neemt, volgen eindeloze mogelijkheden”. Het is dan ook hun doel om mutsen, sjaals en handschoenen opnieuw uit te vinden. Elk accessoire begint met een idee, een simpele schets op een blad papier. Een belangrijk kenmerk van de Barts accessoires is dat ze steeds met de hand worden gebreid. Geen bandwerk dus, maar authentieke producten die met een speciale viernaalden-techniek worden vervaardigd. Hierdoor kan Barts gebruik maken van meerdere soorten breiwol, ongelimiteerde kleurencombinaties en ingewikkelde technieken. Dit geeft elke gebreide sjaal en muts een uniek karakter.