Santoni accessoires

Filter

Santoni

Kwaliteit en design vormen voornaamste pijlers van Santoni

Santoni biedt echte designschoenen met luxueus design en kwalitatieve perfectie. De collectie van het Italiaanse schoenenmerk Santoni is gedurfd en opvallend, maar bovenal steeds stijlvol en klassevol, en afgewerkt met oog voor detail. De sterkte van het merk ligt in haar behoud van traditie en typerende kenmerken, en in haar investering in vooruitstrevende innovaties. Santoni streeft er naar de mooiste schoenen te maken, en ziet dan ook toe op gedeeltelijk behoud van de ambachtelijke productie. De luxe straalt van elk paar Santoni schoenen af, die daarom ook wel de Rolls-Royce onder de schoenen genoemd worden. Santoni wist ook reeds verschillende malen samen te werken met topmerken van sportwagens en horloges waaronder Mercedes AMG en IWS Schaffaussen. De schoenen van Santoni worden intussen wereldwijd verkocht in geselecteerde boetieks.

Santoni biedt hoog draagcomfort en lange duurzaamheid

Sinds zijn ontstaan in de jaren ’70 in Italië wordt met passie gewerkt aan de mooie en kwalitatieve collectie van Santoni. De schoenen worden gekenmerkt door puur vakmanschap in elke fase van het ontwerp. Er wordt gewerkt met zorgvuldig geselecteerde stoffen en kwalitatief hoogstaand en kostbaar leder. De materialen worden nog steeds handmatig gekleurd en worden nooit bewerkt met chemicaliën. Zo wordt de kwaliteit steeds verbeterd en wordt voor gedetailleerde nuances gezorgd. De schoenen kennen een zorgvuldige afwerking. Met een geavanceerd en grotendeels handmatig productieproces, levert Santoni de meest exclusieve schoenencollecties af. Elk schoenenpaar wordt uitvoerig op kwaliteit gecontroleerd alvorens luxueus verpakt te worden in een mooie box.

Stijlvol en gedurfd flaneren doe je met Santoni

Santoni is er voor wie steeds enkel het beste goed genoeg vindt. Een maatpak met goede snit vraagt om de stijlvolle schoenen van Santoni. De schoenencollectie weet de stijl en het karakter van een kostuumpak perfect te onderstrepen. Met de trendy mocassins geeft Santoni je klassieke outfit toch een jonge uitstraling.

Behalve stijlvolle mocassins, vind je er ook hedendaagse sneakers, chique veterschoenen, schoenen met gesp en zoveel meer.