120 

New Balance schoenen

Filter

New Balance

New Balance, één van de groten uit de sportindustrie

Het Amerikaanse New Balance werd opgericht in 1906 en is gevestigd in Boston. Het was William J. Riley die de naam “New Balance” bedacht tijdens het observeren van kippen. Eén van de eerste New Balance schoenen is  ontworpen met drie steunpunten voor extra balans en comfort. Dit ontwerp is gebaseerd op de perfecte balans van kippen dankzij hun voeten met drie klauwen.

New Balance voor jongens en meisjes, dames en heren

De hippe lifestyleschoenen van New Balance spreken een breed publiek aan, net omdat ze met vele kledingstijlen makkelijk te combineren zijn. Ze passen perfect onder een jeans of sportieve outfit, maar ook bij een klassiekere stijl staan ze goed. Voor hun commercials werkt New Balance samen met  Belgische wereldsterren zoals Rode Duivels Kompany en Januzaj. Zelf oud-premier Elio Di Rupo werd reeds gespot met New Balance sneakers aan de voeten.

New Balance, het heruitvinden van hippe sneakers

De sportschoenen van New Balance onderscheiden zich door een kwalitatief design, waarop het logo, drukletter “N”, steeds prominent aanwezig is. Ze bestaan in alle mogelijke kleurencombinaties. Het ontwerpersteam van New Balance zit niet stil en investeert in innovatief onderzoek om te blijven vernieuwen in comfortabele, modieuze sneakers.