Fitflop Tm

Met Fitflop loop je op wolkjes

Fitflop schoenen zijn super comfortabel en ergonomisch ontwikkeld aan de hand van de nieuwste technieken. Met Fitflop aan je voeten kan je alles aan. Sinds hun ontstaan hebben de schoenen reeds heel wat voeten blij gemaakt. Wegens hun comfort en design zijn ze wereldwijd populair geworden. De professioneel ontworpen zool vermindert de druk en spanning op onderrug en gewrichten, en verstevigt tegelijk de spieren. De slippers pakken bovendien hielspoorklachten aan.

Fitflops voor iedereen

De Fitflop slippers en sandalen zijn er voor vrouwen, mannen, en kinderen. Voor hun unieke werking werden de Fitlops zelfs reeds gelauwerd met een medische onderscheiding. Het comfort van de schoenen wordt gecombineerd met een uniek design. De schoenen bestaan in diverse soorten, maten, en kleuren. Je vindt er zowel sandalen, schoenen, sneakers, tot zelfs ballerina’s. Met een Fitflop aan je voeten voel je het verschil.

Professioneel ontwerp van de Fitflop schoenen

De Fitflop is ontworpen door Marcia Kilgore in samenwerking met de professionele hulp van experts in biomechanica Darren James en David Cook. Aan de oorsprong ligt het ontwikkelen van sandalen die voet- en rugklachten kunnen verminderen. Dit wordt verwezenlijkt aan de hand van een ingenieuze tussenzool die schokken absorberen en verspreiden over de hele voetoppervlakte. Deze laag Microwobbleboard bestaat uit verschillende materialen die zorgen voor schokdemping, stabiliteit, en drukverlaging. De zool is verkrijgbaar in twee wijdtematen voor een optimale pasvorm.