Lodi

Lodi is chique en Spaans

Lodi is een merk met Spaanse roots dat ontworpen wordt in Alicante sinds het in de jaren ‘70 opgericht is. Het chique merk wordt gecreëerd door een ervaren team dat kwalitatief leder weet te transformeren tot een afgewerkt schitterend paar schoenen. Met veel enthousiasme en ervaring worden de schoenen van Lodi vervaardigd. Zo kent Lodi intussen zowel succes in eigen land, als internationaal.

Lodi brengt kwalitatieve designs

Het merk wordt volledig in Spanje ontworpen, en elk paar schoenen wordt steeds met de grootste zorg geproduceerd. Lodi brengt elegante schoenen met een schitterend design gecombineerd met een hoge kwaliteit. Omdat kwaliteit en pasvorm belangrijk zijn, worden enkel de beste leersoorten gebruikt, die met de grootste zorg behandeld worden. Bij de ontwikkeling van Lodi schoenen worden goede ontwerpen en gestandaardiseerde ontwikkelingen aangevuld met handmatige vaardigheden.

Schitteren doe je met Lodi schoenen

De ontwerpen houden rekening met de noden van de moderne vrouw die weet wat ze wil. Wie kiest voor Lodi, houdt er van om de ster van de avond te zijn. Alle modellen van Lodi zijn op en top vrouwelijk, uitdagend en avontuurlijk. Het merk brengt zowel unieke ontwerpen voor speciale gelenheden, als stijlvolle schoenen voor tussendoor. Lodi is populair bij diverse sterren, en de schoenen verschijnen dan ook regelmatig op de rode loper. De collectie is ook perfect om bruidjes helemaal te laten schitteren op dé grote dag.

Steeds nieuwe trendy collecties van Lodi

Lodi brengt een unieke collectie waarmee ze zich onderscheiden van andere merken. De schoenen van Lodi hebben stijl en allure. Met de extravagante ontwerpen met felle kleuren of glitters wordt je verschijning steeds opgemerkt. De schoenen kennen speelse afwerkingen, een perfecte pasvorm, en maken gebruik van fijn soepel leder. Elk seizoen weet Lodi te verrassen met een nieuwe trendy collectie. In de nieuwste zomercollectie 2015 worden pittige dierenprints gebruikt, evenals felle kleuren, glanzende goudtinten en blinkende lakmaterialen. De collectie van Lodi oogt immer feestelijk, zo kom je met Lodi altijd modieus voor de dag.

Lodi biedt royale keuze aan schoenen

Bij Lodi vind je steeds een zeer ruim aanbod aan verschillende soorten schoenen. Ontdek ze snel en kies jouw favoriete paar. Je vindt er elegante hoge hakken, impressionante hoge stiletto’s, vlotte sleehakken en leuke kleine hakjes. Maar ook verschillende pumps waaronder plateaupumps, lakpumps, leren pumps, peeptoes, slingpumps. En daarnaast ook verschillende luchtige sandalen met hak, waaronder riempjessandalen met hak, en teensandalen met hak, en zelfs fijne ballerina’s.