105 

Tamaris schoenen & tassen

Filter

Tamaris

Tamaris, het bekendste schoenmerk van Europa

Tamaris staat voor trendy damesschoenen aan een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. De uitgebreide collectie combineert zowel extravagante must-haves, casual sneakers als klassiekere modellen met een hippe twist. Tamaris staat voor kwaliteit, gekoppeld aan design en betrokkenheid. Met een naambekendheid van meer dan 70% in Europa is Tamaris en één van de grootsten in de schoenenindustrie. Zowat elke vrouw heeft wel een paar Tamaris pumps in de kast staan.

Tamaris, de juiste schoen voor elke gelegenheid

Tamaris heeft drie verschillende collecties, waardoor het voor elk moment een geschikte schoen kan aanbieden. The Tamaris Collection staat voor elegante en geklede modellen, die zowel een businesslook als alledaagse outfit af maken. Tamaris Trend is de jeugdlijn die de laatste fashiontrends representeert. Sportieve vrouwen die comfort belangrijk vinden, kunnen hun gading dan weer vinden in de Tamaris Active collectie. Onze winkel te Brugge heeft een Tamaris “shop-in-shop” met een uitgebreide selectie modellen.

Tamaris staat voor innovatie en optimalisatie

Om te voldoen aan elke shoe-lover’s behoeftes gaat Tamaris voor premium kwaliteit. De modellen zijn steeds zeer comfortabel dankzij het antishock-systeem dat in de hak verwerkt zit. Zo wordt de druk op de knieën en ruggengraat verminderd en maakt de schoen minder lawaai bij het stappen, wat voor een optimaal draagcomfort zorgt.